Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat 2021 evde bakım aylığının ödenmesi

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Şubat ayı evde bakım aylıgı alan iller.

Merhaba, yeni üyeyim sistemi çok bilmiyorum umarım dogru yere yazıyorum. Ağır engelli oglum var. Aralık itibarıyle evde bakım maaşı almaya başladım. Son zamdan sonra Ocak ayında zamlı yatacağını sanıyordum fakat Şubatta yattı. Eşim engelli yakını aylığı alıyor fakat ocakta yatmayan farkı şubatta yatırdılar. İşleyiş nasıl oluyor anlayamadık. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ocak da yatan maaş Aralık ayında çalıştığınızın ücreti. Şubat ayında yatan ocak, Şubat ı martta alacaksınız.

Ocak ayında zamlı yatacağını sanıyordum fakat Şubatta yattı.
zamlar ocak ayında bellı oldugu ve ödeme gününe yetişmedıg için ocakta alınmaması normal Sefa34 isimli arkadas açıklamıs
2022 (engelli yakını )aylık normal ödenır.ebm ise 1 ay geriden gelir.aralık ocakta,ocak şubatta,şubat martta bu böyle gider.sebebi önce iş sonra ücret uygulaması.yani önce engelliye bakacaksınız bakımdan sonrada maası alacaksınız.kısaca aralıkta baglandı hemen aralık maaşını al demezler aralıkta bak engellıye hak et ocakta al maasını denır.sebep nasılsa maas baglandı deyıp engellıye bakmadan alanlara engel olmak için bakmadımı engellı bakmadı dedımı kesılır boş yere havadan para ödenmez.sözlerım sizn için değil uygulama böle

Üst Alt