Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat 2022 maaşını hangi gün alacağız?

Tekprens

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
5
Bu ay 9 u cumartesiye geliyor bizim maaslarimiz ne gun verilecek cuma gunumu pazartesi gunumu

Cumartesi alırsın pazara denk gelseydi pazartesi alırdın

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Cumartesi postaneler kapali olmuyormu sadece karti olanlarmi alabilir

Kartı olanlar için söyledim ben kartımla çekmiştim cumartesi yattığında

Tekprens
cuma günü uğra haftas onuna denk geldıgı için 1 gün öncedende alınabılıyor cuma günü ugra ptt ye.

musty35

Ben pttye gittim interaktif posta çeki hesabı istiyorum dedim aldım yani hemen şimdi maaşın yatıp yaramadığını ptt bank uygulamasından görebiliyorum

musty35

benim tel eşleşti zaten işlem yaparken her seferinde tel yazıyoruz verilen cıktıya nasıl eşleşmez sen demekki başka numaralar yazmışın verilen dekonta hiç dekontla işlem yapmadınmı kayıtlı deilmi ptt de telin ? eskiden ptt kart yoktu kimlikle alıp imza tel yazıorduk sen hiç işlem yapmadınmı ptt den

Arkaslar bugun ptt gittim engelli kredi basvuru yaptim
bana oyle birsey yok dediler

Bazi arkadaslar cok atiyorlar

tesekurler

Ozet engelliye kredi vermiyoruz dediler

Hayir ucretsizdir

Gecen ay pazartesiye kalmisti bu ayda oylemi olacak diye sordum

arkadaslar ayın 9 cumartesiye denk geldiği için ayın 8 de cuma gunu maaslar yatar cekebilirsiniz

Cumartesi gününe denk gelen ödemeleri cuma günü çekebilirsiniz, ptt kart vermediği durumlarda ptt gişelerinden çekebilirsiniz.

Son düzenleme:
Rebellious

e devlette paranız hazırdır diyor ama karta baktığımda bakiye sofır diyor. İlk kez karttan çekicemde nasıl olur bilgi veririmisnz.

yaseminern

Doğum yılının son rakamına göre yatar o baktığınız ödemeniz hazırdır yazan sayfada detaylar yazar maaşınızın hangi gün yattığı

Fatma mehmet

benim 4 malasef son gün alıyoruz oda hep hafta sonuna denk geliyor ne gün alacağız diye hep merakta kalıyoruz :)

Üst Alt