Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat 2023 evde bakım aylıklarının ödenmesi!?

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar selamlar evde bakım maaşı alanlar lütfen e devlete girdikleri zaman en son aralık 2022 mi ödeme alınmış olarak gözüküyor yoksa ocak 2023 e devlete yatan miktar yazıyor mu?
kontrol edip yazma şansınız var mı teşekkürler.

benim bir yakınım alıyor ve sadece aralık 2022 görünüyor.

Tamam hocam öğrenmek istediğim buydu. Bizde de öyle aralık 2022 gözüküyor. Şimdiye kadar Ocak 2023 sisteme girilmesi ve şubat 15 den sonra da yatırılması gerekiyordu. Ama Ocak 2023 hala sisteme girmemiş iptal mi edildi diye tereddüte düştüm.
Dün mü baktılar hocam saolun tekrardan

evet daha hala aralık gözüküyor normalde 7 sine kadar ya silinirdi yada yenisi gelirde ama bakalım değişti belki

nasıl yani zamlı maaşını almışmı? bölge neresi? 15 inden önce yatmıyor çünkü bizde

Ödeme günleri sabitlendi diye biliyorum.Ocak ayında olduğu gibi artık her ayın 14 ünde aynı anda yeni açılan ASHB yardım ödemeleri hesabında olacaktır..E-devlet e gelince bende 7 aydır gözükmüyor lakin her ay yardım ödemem hesabıma yatıyor.

tamam bekleyip göreceğiz o zaman en son 13 ünde yatmıştı bizim cuma olduğu içindir herhalde

Biz aralık ayını aldık zamsız. Zamlı halini şubat 14 den sonra alacağız aksilik olmazsa

2023 Şubat ayı evde bakım maaşları yatmış

Deprem nedeni ile Evde Bakım Aylığı Alan, Bakıma muhtaç hastalarımızın ödenekleri erken yatırılmış olup 10.02.2023 saat 01:30 itibari hesaplarına yatmıştır, iyi günlerde harcamanızı dileriz.

evet balıkesir yatmış edevlete de baktım hala geçen ayın bilgisi duruyor

Trabzon yattı dün çektim + hala e devlet te güncel değil

2201117TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul dayım henüz yatmadı. Ayrıca e devlet güncel değil hala Aralık ayı maaş bilgisini görünüyor.

Düzeltme: Bugün itbari ile yattı.

Son düzenleme:
Ne kadar yatması gerekiyordu. Ne kadar yatmış. Sanırım benimde eksik.

Üst Alt