Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şükrü Boyraz (Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı) her hafta Yol TV'de

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
sayın arkadaşlar her salı 17:30 türkiye sakatlar başkanı sayın şükrü poyraz abimiz yol tv de yayına cıkıyor
EŞİT BİR YAŞAM izlemek isteyenler için duyrulur konusu engelli kardeşlerimizdir

Şükrü Boyraz ( Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı )

Şükrü beyi şahsen tanırım. aksaraydaki derneklerinede daha önce misafir oldum, ben kendisini saygıya değer izlenmesi gereken bir insan olarak görüyorum. kendisi yıllarını engellilerin sorunlarını çözmeye adamış bir insan, ama bildiğim kadarıyla konfederasyon başkanı idi ayrıca.

engellilerin sorunlarını çözerler ama nasıl çözer

sakatlar derneği başkanı

Bu gibi konuşmalar sadece reklam
Yıllardan beri dernekler bize sahip çıkmadı.BİZİM hakkımız aranmadı,halimiz sorulmadı.lafla penir gemisi yürümez,artık iş istıyoruz.Artık bize sakat demeyiniz,bize imkanlar verilsin,bizi ev hapsinden kurtaracak icraat istiyoruz.Biz yıllarca ne konuşmalar dinledik ama,dinleye dinleye ömrünüz bitti,ev hapsinden kurtulamadık.
Halkın eğitilmesi gerek,sakat kişiye acıyarak bakılmaması gerektiğini,gençlere ,yaşlılara öğretilmeli,okulllarda çocuklara ders verilmeli.
Bazı toplu alanlara afişlerle sakatlara nasıl davranılması gerektiği anlatılmaı
Bütün engelli dernekleri yardım dernekleri olmamalı,sakatların problemlerini çözmeye çalışmalı,evlere gidecek sakatları ziyaret edecek,engelliyi görecek ona göre destek verecek.

Üst Alt