Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sunrice medical marka tekerlekli sandelyeme yedek parça..?

desparado

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
tekerlekli sandelyemin sırt yaslanma yeri ve iki kolçağının bağlantı noktaları bozuldu.
bu yedek parçaları nerden bulabilirim?
ankaradakiler çok para istedi, bunu da ekleyeyim... onun dışında bildiğiniz yer var mı?

Sunrise modeli=b-105-46

bence direk firmaya yurt dışına mail at

o parçaları nasıl tarif edecem o sorun olur gibi nova. resmini çekipip yollamak lazım.

sen turkcesini yaz, ingilizcesine bi şekilde yardım ederiz.. hatta parcalarında resimlerini çek onlarıda paint"te işaretleriz..

Quickie Wheelchair Parts - Quickie-Wheelchairs.com

burası sunrise sandalyelere yedek parça sipariş sitesi. seninki listelenmişse, parçayı
bulmak kolay bayağı. tıkladıkça parçaların fotoğrafları çıkıyor.

burası da aynı şey, sunrise'ın kendi sitesinde ama burada arama sistemini açamadım
Parts Catalog

.
bu siteler bize göndermiyorsa bile (onu kontrol etmedim, sipariş verirken anlaşılır), gönderin diye yazarken link ekleyebilirsin.

çekirdek baktımda sanki daha deyişik sandelyeler sunrıse yi bulamamadım.yardımların için saol

hay allah, işine yaramadı o zaman.

(desparado, istersen bir daha bir gözden geçir ama, çünkü o sandalyeler sunrise sandalyeleri. ama belki de sırf quickie serisi içindir o liste, kusura bakma)

sunrise medikal zaten quickie/sopur üretiyor..

çekirdek tamam verdiğin adresten buldum ama o parçalar denk gelmedi bide baya ucuzmuş.biraz daha uğraşim belki bulurum...

iyi bari, sevindim desparado.
istersen tarif ver; biz de bakalim, belki hep beraber buluruz :)

[SIZE=2]:) selam desparado,[/SIZE]

[SIZE=2]sandalyenin markasi sopur mu jay mi quickie mi devilbiss mi, yoksa bambashka bishi mi?... hangisi oldugunu yazarsan daha kolay bulabiliriz aradigini... verdigin "b-105-46" numarasina göre aradim ama ne sunrise'nin kendi sitesinde ne de bashka bi yerde bulabildim... ya öle bi model yok ya da verdigin ürün isminde/numarasinda bi yanlishlik var :confused:... olabilir mi? ;):)... ürünün tam bilgilerini yazarsan telefonla arayip merak ettiklerini örenebilirim belki...[/SIZE]

sunrıse medical yazıyor sandelyenin üstünde 2006 aralık ayında ankara t.s.k reabilitasyondayken almıştım.aldığım yeri aradığımda modeli olarak b105-46 dediler.çekirdeğin verdiği sitede buldum ordada her bir parçaya 50 dolar yazmışlar.artık sadece sırt döşemesini alacam,kolçaklardaki parçalardan vazgeçtim.

he, bulduysan tamam o zaman, okiliy-dokiliy :)... "denk gelmedi" demeni yanlish anlamishim; kolcaklarin parcasindan bahsediomushun meger :)... kolcaga ne gerek var zaten :)...

sunrıse medical yazıyor sandelyenin üstünde
sunrise, kendisi bir tekerlekli sandalye markasi degil bildigim kadariyla - bi önceki mesajimdaki saydiklarim da dahil bikac markayi bi araya toplayan üreticinin ismi diye biliodum ben hep - ama yanilio da olabilrim tabe... örnegin benim de evde kullandigim sandalyemde [FONT=Arial][SIZE=1](disharda meyra kullaniom =))[/SIZE][/FONT] sunrise medical yazio ama hemen ardindan markasinin sopur, modelinin allround oldugu belirtilio... (hatta teknik denetim kontrolünden gectigi tarih, tip ve seri numarasi falan bile yazio üstünde :))

selamlar :)...

rekursion altına üstüne her noktasına baktım yok dediğin gibi bişey bulamadım.yazmıyor yani.katlanma yerinin ordada dediğm şeylerden başka bişey yok..

quickie ve sopur aslında aynı sandalyeler sunrise birini amerika pazarında diğerini avrupa pazarında kullanıyor, nette gezinirseniz goreceksiniz..

dogrudur, nova... ayni sandalyeyi farkli ülkelerde, farkli isimle pazarlio olabilir tabe... burda her iki isime de rastliom da o yüzden farkli sanmishimdir :)...

hatta shimdi baktim da devilbiss diye bi sandalye markasi da yokmush, nefes almaya yardimci aletleri o marka altinda topluomush sunrise... bi broshürde sunrise'nin bütün markalari siralanmishti da hepsini sandalye sanivermishim galiba, ehehee :)... sölediklerimi geri aliom :D...

bak arkadaşım
bende sunrice marka sandaliye kulanıyorum ankarada yan kolçak ve döşeme istedim bana sandalyenin yarı fiatın istediler döşemesini eski döşemenin üstüne yeni kumaş kaplatım bir iki yere sordum 50tl istediler ben 15 tl oto döşemeciye yaptırdım harıka oldu tavsiye ederim.

sunrise akülü sandalyeme yedek parça gerek. internette bende yeterli bilgi bulamadım. ne önerirsiniz?

Yan sanayi ürünler kullanın.Orjinal parçalar çok pahalı, abartmaya başladı medikalciler.

Üst Alt