Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sunucu Alabilecegimiz Firmalar

sanemm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MErhaba arkadaşlar çalıştıgım kurum bünyesinde 2 adet server satın alacagız . Fiyat alabilecegim bildiginiz bir firma var mıdır ya da ortalama bir fiyat söyleyebilecek olan.Şimdiden tşk ederim hepinize.

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]

[/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Sunucu Özellikleri (Minimum)[/FONT][/SIZE]

[/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]- 2 adet Intel Xeon E5-2640 6-Core İşlemci
(2.50 Ghz, 15M Cache) veya muadili[/FONT][/SIZE]

[/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]- 32 GB DDR3 ECC REG 1333 MHz Bellek[/FONT][/SIZE]

[/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]- 1 adet 120 GB 520 Series SSD 2,5” HDD ( Boot OS)

- 4 adet 2000 GB SATAII 7200 rpm Server HDD, (ENTERPRISE Serisi) en az
1.2 milyon saat mtbf

- Raid 0,1,5 HardWare Raid Battery Backup

- 2 Port GigaBit Ethernet portu

- 1+1 (2 ADET) Redundant Hot Swap Power Sup.[/FONT][/SIZE]

[/SIZE][/FONT]

Bizim bu sitenin de barındığı Sivasnetwork - TRUP - Ana sayfa 'yi önerebilirim. Sahibi H.Umut KARYAĞDI ile görüşüp fiyat isteyebilirsiniz (info@sivasnetwork.com.tr)

Bundan önce halen verdiğim aylık ücretin iki katını verdiğim çok büyük bir firmadan hizmet alıyorduk. Ama hem performans sorunu yaşadık sık sık hem de olası sorunda teknik destek ekibine ulaşmak neredeyse imkansız oldu. Kurumsal firma olunca telefon santralindeki robotla uzun dakikalar geçirmek neredeyse kader! :) Onun için, ben sivasnetwork.com.tr'yi seviyorum. Gece yarısı sorunum olsa telefonla ulaşıp çözüm isteyebiliyorum... Bir konuşun derim...

Üst Alt