Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Supracor tekerlekli sandalye minderimin özellikleri

itsmylife

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Supracor Medical Cushions - Stimulite® Classic Cushion

med-classic.jpg

Uzun uğraşlar sonucu aldığım ve çok memnun oldugum minderi sizlerle paylaşmak istedim.

Avantajları diğer minderlere göre çok hafif olması, en az roho kadar koruyucu olması, düşük profilli minderi bile aynı işi yapabilmesi, dengeni bozmaması ve en önemli özelliği terlemeyi çok az indirmesi...

Teknolojizi:

hc_cells.gif
hc_curvy.gif

Şurada 350 $: http://www.caremedicalsource.com/Br...r-Cushions/Supracor-Stimulite-Classic-Cushion

minder güzel görünüyor..da fiatı hakkında bilği verebilirseniz...bizde aydınlanmış oluruz...

Bana 600 tl ye maal olmuştu amerikan arkadaşım getirmişti kargo parası vermedim ama kargoyla beraber 750 oluyor en fazla

Çok teşekkürler. Rica etsem biraz daha detay verir misin? Günde kaç saat oturuyorsun? Kaç kilosun? Roho minderi kaç sene kullanmıştın? Ondan memnuniyetini 10 üzerinden değerlendirirsen kaç verirdin? Bu mindere kaç veriyorsun?

Bu ürün de benzer koruma sağlıyorsa, e patlama riski de yoksa, denenebilir diye düşünüyorum...

Ben sporcuyum günde 24 saat oturduğum olabiliyor deplasmanlar falan 65 70 kilo arasında gidip geliyorum ama 1. risk grubundayım çünkü kaslarımın hepsi erimiş durumda nerdeyse oturduğum bölgede et yok diyebilirim ..
bundada kızarıklık olmuyor ...
Roho ilk zamanlar çok iyi gelmişti ama sonradan devamlı sivilce çıkarmaya başladı ve bunlar yaraya dönüşme riski taşıyodu hayatımı zorlaştırmaya başlamıştı ...patlama olayıda cabası.
.bu yeni minderde yurt dışına giderken 38 saatten fazla oturduğumu biliyorum... ve bu sorun olmadı .

bir avantajı daha ben aktif sandalye kullanıyorum rohoyu yüksek profillisi kullanmak imkansız denge kaybı yaratıyor çok .. bu minderde o sorun yok ..

bu minderinde en büyük problemi ulaşılması zor bir ürün olması..

Bir de, roho dışında başka bir minder kullandıysan bugüne dek, bu minderi onlarla kıyaslar mısın? Jelli minderler vsç ile mukayese açısından soruyorum...

Bir minder hayranı olarak minderi ve koruyuculuğunu çok merak ettim doğrusu :)

Supracor markalı minderi yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum belkide 9 tam bilmiyorum

Şöyle söyleyeyim, üzerinde ne kadar çok hareket ederseniz, o kadar iyi

Mesela devamlı hiç hareket olmadan oturursanız (12 saat gibi) kızarıklık yapabilir..
Fakat örneğin sandalye üzerinde çalışıyorsunuz (mesela ben) ve dolayısıyla minder üzerinde devamlı hareket halindesiniz (öne eğil ayağını düzelt wc vs bir ton hareket. İşte bu şekilde 48 saat dahi oturulsa da en ufak bir pembeleşme bile olmuyor.
Mükemmel bir icat bence.. Bu olmasa ne yapardım bilemiyorum...

lrg-slimline-xs.jpg

yeniden merhaba rohodan başka ottobock z-flo kullandım ne yalan söylüyeyim ondanda çok memnundum ama patlama riski ve deforme riski cok büyük uzun oturdugumda bel agrısı yapıyordu ...

img_prod_130x114_z_flo_rdax_85.jpg

z-flo bende kullandım ama cok dayanıklı değil... ve roho kadar koruyucu değil..

Arkadaşlar daha önce supracor minder önermiştim gerçekten uzun zamandır kullanıyorum en ufacık sorun dahi yaşamadım daha önceki minderlerde ufakta olsa sivilceler kızarmalar oluyordu ..supracor minder bulmak çok kolay değil onun için çalışmalarım sürüyor bütün engelli arkadaşlarıma yardımcı olacağım bu minder için herkes faydalansın bu nimetten

Abi talep toplarmısın arkadaşlardan en kısa zamanda sipariş gecicem

:) Minderden almak isteyen olursa bu başlığa yazsınlar...

Kaça teslim edebileceksin?

Minde uzun süre üstüne oturduğunda yüksekliği ne kadar azalıyor? Ne bileyim, 10 cm mindere oturunca 6 cm oluyor, birkaç saat sonra 3 cm'e kadar alçalıyor mu, yoksa 6 cm'den aşağıya düüşmeyecek şekilde kıvamlı mı?

6 cm 3 cm falan alçalıyıor abi.. Bu arada fiyatları aldım .. 400 euro clasic ,500 euro contured , slimline ( en kullanışlı olanı bu aktif kullanıcılar için ) 350 euro oldukça güzel fiyatlar isteyen arkadaşlar sandalyelerinin ölçülerini iletirse sevinirim

Bu arada ürünler 2 yıl garantili kılıf ve çamaşır torbası dahil fiyatlar

Arkadaşlar 1 hafta sonra gidiyorum almanyaya isteyen yok mu fiyat çok iyi

http://t-rv.de/upload/363155_Bestellformular_Classic.pdf bakın bu almanya satış fiyatları adamlar çok iyi indirim yaptılar

Merhaba ,
Ben önce den roho kullaniyor dum ama bu patlama dan dolaysiv,
Stimulite contoured veya sport gectim ve cok rahat etim
Bunu tavsiye ederim .
Ari petegi gibi patlama riski yok ve uzun ömürlü

Almanya da 600 euro civari yenisi .
Ama kullanilmis ve temiz 200 Euro yani 1200 tl gibi bulunuyor.
Ben kendim 10 sene dir kullaniyor um cok menunum.
Elimde bir tane kendimin kullanilmis var onu 800 tl verebilirim,
Ve bir tane sifir var 1500 tl .
Yukarda 750 tl yaziyor lar ama zor sanedersem.
Ben kendime 600 Euro aldim ve faturasi da var

Üst Alt