Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süre uzatıldı! Sürücü Komisyonu Başvuru iptali oluyor mu?

fireworks

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selamlar
Sol kol dirsek altı amputeyim. Ehliyet yenileme yıl sonu son diyerek komisyona başvuru yaptım. 26 ekimde olucak toplantıya başvurumu yaptılar ilçe sağlık müdürlüğünde. Açıkcası iptal edilen ehliyetleri okuyunca ve 2 yıl daha sürenin uzatılması sebebiyle komisyona girmekten korktum. Aranızda komisyon başvurusunu iptal ettiren oldu mu ? İptal ettirmem mümkün müdür?

[SIZE=3]Hocam bu konuyu il sağlık müdürlüğüne bir soruver. Enteresan bir sual seninkisi. Şahsi kanaatime gelince, komisyona girmediğin takdirde mevcut ehliyetini iki yıl daha kullanabileceksin gibi geliyor bana. Bir de rapor meselesi var biliyorsun. Sağlık raporları iki yıl geçerli. 2024 yılı sonunu beklersen muhtemelen yeniden bir sağlık raporu çıkartman gerekebilir çünkü, ne zaman aldığını bilmiyorum ama, muhtemelen elindeki raporun süresi 2023 veya 2024 yılı içerisinde sona erecek. Ama benim bu yazdıklarımla hareket etme, dediğim gibi müdürlüğe danış ona göre karar ver.
Selametle. [/SIZE]

İl sağlık ı aradım maalesef onlar da bilmiyor

Eğer verilen tarihte komisyona girmez isen 2 yıl boyunca komisyona giremiyorsun bilgin olsun. Kesinlikle tarih vermiyorlar

Sevgili kardeşim ‘verilen tarihte komisyona girmez isen 2 yıl boyunca giremiyorsun’ demişsiniz. Bakın ben İSTANBUL’da komisyon başvurularının alındığı Bakırköy’deki 3.nolu Başkanlık ofisine komisyona girme dilekçesini verdiğimde dilekçemi alan başkanlık yetkili Hasan Beye şunu sordum: ‘Olur ya hastalanırız veya bir zaruret hâsıl olur da verilen tarihte komisyona girmeyecek olur isek ne yapmamız gerek?’ Hasan Bey de bana aynen: ’Böyle bir durumda bana telefon açın, ben müteakip komisyona sizi kaydederim, hakkınız baki kalır’ diyerek telefonunu bana verdi. Ve bu durumu H sınıfı ehliyet işlemleri için açtığım forum konusunda aylar önce de net bir şekilde belirttim.
Neticede İstanbul’da uygulama böyle oluyor veya olabiliyor demek ama sizin bulunduğunuz şehirde farklı bir uygulama yapılıyor ise bilemem.
Dolayısıyla arkadaşımız ilgili yerlere sorup öğrenerek bilgi edinsin ve ona göre ne yapacağına karar versin bence.
Selametle.

Üst Alt