Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreki iş göremezlik geliri alıyorum. Emekli olduğumda maaşım düşük mü olur?

Remzi20

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba.Ben 1987 yılında iş kazası geçirdim sağ baş parmağımı keybettim bana %47 iş görememezlik maaşı bağlandı ve çalışmış olduğum iş yerimiz 1990 yılında iflaz edip kapandı yıl 1991 de sınavla devlet dairesine girdim resmi kurumda çalışmaktayım takriben 23-24 yıldır halen aynı kurumda hizmet vermekteyim ikinci bir emekliliğimi'de hak kazandım muhtemelen artık Aralık ayın da ikinci bir emekli olmayı düşünüyorum bana verilen %47.lik iş görememezlik Raporumun sonucunda bağlanmış olan maaşım acaba benim ikinci bir emeklilik maaşı bağlanmasında ilk iş görememezlik maaşımda düşüş ve kesinti olurmu bana bu konuda Bilgi verirseniz çok memnun olurum Saygılarımla.

Remzi20

Evet bu durumda çok olan aylığın tamamı az olan aylığın ise yarısı ödenmeye başlanacaktır.
Az olanın sürekli iş göremezlik maaşı olacağını düşündüğümden emekli olduğunuzda bu geliriniz yarıya düşecek.

Üst Alt