Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekl ibareli Raporlarım var. Ehliyet için yeniden mi rapor almalıyım? Nasıl?

Nagihan07

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Bağ-kur'dan Emeklilik için Bağ-kur sevki ile 2011 yılında alınan b oranında Sürekli ibareli raporum var

Yüz yüze eğitim göremeyeceğime dair b oranında Sürekli ibareli raporum var

Yetim maaşı için aynı oranda başka hastaneden sürekl ibareli 2014 yılına ait raporum var..

Farklı kurumların Sevkleri ile ve farklı konularda rapor başvurusu olduğu için 3 Engelli raporum oldu.

İlgili yönetmeliği okudum Rapor aldığım hastaneye kadar gittim ve H sınıfı ehliyet için Raporuma bu ibarenin eklenmesini istedim. eğer mümkün olmuyor ise Yönetmeliğe göre hastalıklarımın arttığını ve yeni hastalıklarımın da ilave olmasından dolayı " yeniden değerlendirme " talep ettim.

H sınıfı ehliyet için yeniden rapor almam gerektiğini, bireysel olarak başvuru yapmam gerektiği söylendi. Ayrıca yeni tarihli raporum olduğundan H sınıfı için bile olsa yeniden rapor düzenleyemeyeceklerini belirttiler.

SORUM ŞU: H sınıfı Ehliyet alıp alamayacağımdan, Engelli istihdamına kadar tüm alanların değerlendirilerek işaretlenmiş bir Rapor istiyorum. Hepimizin en doğal hakkı da budur. Bireysel olarak Listedeki Hastanelerden birine mi başvurayım? H sınıfı ehliyet için önce Emniyet e mi gitmeliyim ?

Rapor aldığım hastaneler yeniden rapor veremeyeceklerini - yeniden değerlendirme de olamayacağını Ehliyet için de dahil bu haklar için yeni rapor almam gerektiğini belirtiyorlar.. " Hem raporun var yeniden alamazsın hemde H sınıfı işleyemeyiz yeniden al biz veremeyiz".

Ona buna şikayet edip bir yerlerden cevap gelecek diye beklemekten de sıkıldım, daha önemli konularda şikayet ederim diye mücadelemi tek başıma gidip koşturarak yapıyorum.

Aynı durum ile karşılaşan kişilerin aydınlatmalarını rica ederim. Kurum görevlileri de farklı yorumlar yaptıklarından sağlıklı bilgiye ulaşmak mümkün olmadı

Teşekkürler.

Yeniden müracaat edip bütün rahatsızlıklarının değerlendirmelerini istemen akıllıca ve doğru olanı bence emniyete değil hastaneye gidip dilekçe ile müracaatını yap hangi haklarının değerlendirilmesini istediğini dilekcene mutlaka yaz kolay gelsin dua ile kal....

Bu konu hakkında bir bilgim yok ama aynı kurumdan kısa süreli raporu değiştiremezler onu biliyorum ama başka şehirde ya da aynı şehirde heyet raporu verebilecek başka hastane varsa oradan istediklerin şeklinde çıkartabilirsin .

Müraacat etmediğim başka bir hastaneye gidip, Rapor isteğimi belirteceğim.. Sonucu buradan yazarım, ilginize teşekkürler

Daha önce sürekli ibareli raporum olduğu için yeniden rapor düzenlenmiyor kaldık ortada işlemler yarım kaldı BİMER il sağlık müd'ne yönlendirmiş.. itiraz et dediler.. henüz yeni rapor veren yok ki neye itiraz edeyim :)

Üst Alt