Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli Ankara'da düşürülen rapor oranı için ne yapmalıyım?

kaçik

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ardaşlarlar merhaba;

Benim 2004'ten %40 ortapedik engelli raporum vardı. 2006 öncesi raporlar kabul edilmiyor diye 2008'de istanbul z.burnu eğitim araştırma hastanesinde tekrar rapor aldım %42'lik sürekli raporumu Ankara %28'e indirip geri gönderdi.Ben de 2013 ocak ayında tekrar rapor için haseki eğitim araştırma hastanesine başvurdum. Hastane bana %24 rapor vermiş ankara aynısını onaylayıp geri göndermiş. ben bu rapora itiraz ettim. Kartal eğitim araştırma hastanesinde tekrar heyete girdim. hastane %26 vermiş. henüz Ankara'dan cevap gelmedi. (Fakat %26 olarak onanıp gelecek onu biliyorum).Ankaradan sonuç geldikten sonra ne yapabilirim. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Ayrıca çalıştığım şirkette bazı arkadaşlar 2010 - 2011 yılında almış oldukları raporları ankaraya göndermişler o raporlar vergi indirimi için ankaradan onaylanıp geldi.
Acaba 2008 yılıda almış olduğum raporu hastanenin arşivinden çıkarttırıp aslını alsam onu ankaraya göndersem olur mu? Arkadaşlar lütfen yardımlarınızı rica ediyorum .
Şİmdiden herkese teşekkürler.

Maalesef yapılabilecek bir şey yok Fatma hanım. Ne olurs aolsun sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 ve üzeri rapor alabilmeniz lazım. Aksi halde mümkün değil...

Teşekkür ederim Bülent bey.

Bu raporlar ne kadar süre kayıtlı kalıyor bilginiz var mı? ay sonra falan tekrar başvuru yapmak istiyorum çünkü.

Üst Alt