Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli engelli raporununun oranını yükseltmek için prosedür nedir?

yüksel69

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben %56 ve sürekli engelli raporuna sahibim ama emekli olmak isteyince düşürüldü maalesef.Yeni rapor almak istedim bu seferde 2014 yılın %25 verdiler.Şimdi başka hastalıklarım var ve boy kilo oranımdanda 2. hatta 3. sınıf obeze giriyorum tekrar rapor almak istedim .Bana söyledikleri gidip bulunduğunuz yerden devlet hastanesi doktorundan rapor alın hastalık derecenizin yükseldiğine dair bize getirin.Bizde heyete girmeniz için işlem başlatalım dendi bu doğrumudur?

Ayrıca şu an çalışmıyorum raporu emeklilik için istiyorum dedim işe girin gelin dediler,halbuki ben raporu aldıktan sonra bir işe girip vergi indirimi başvurusu yapmayı düşünmüştüm bunun sıralamasınedir?

Söke devlet hastanesinden rapor almaya gittim bana sürekli ibarem olduğu için tekrar veremeyeceklerini söylediler ya itiraz etmem gerektiği yada oturduğum yerdeki didim devlet hastanesinden hastalık derecenizin arttığını beyan eden doktor raporu getirin dediler. Deneyeceğim bu hafta çünkü ititraz için Aydın çok uzak bana. Demekki oöuyormuş itirazsız diye düşünmekteyim bende Söke devlet hastamesi yalancısıyım..

yüksel69 sallamış:)o süreli rapor için

Versede il sağlıktan haber glr olmsuz rapor var diye

Çok ilginç bana 2013 de sürekli raporum olduğu halde Alsancak devlet hastanesi tekrar raporda verdi gene sürekli olarak oran değişti .Gene itiraz yapmamıştım.:)

Bu hafta deneyeceğim ve sonucunu yazacağım size:)

Raporun sürekli ise oranı arttırmanda ki gerekçe nedir bende 12 Aralık tarihinde heyete girdim o zaman romatizma araştırması ve sedefle ilgili araştırmalar yapılıyordu bunları heyete sunmadık net bir sonuç olmadığı için %52 ile sürekli rapor verilidi şimdi bu rahatsızlıklar kesinleşti ama raporu arttırmak neye yarar sadece 100 tl daha vergi indirimi sağlar

yüksel69

İtiraz etmeden vermiyolarda ondan

Kaçtı raporun itiraz etmeden aldınız

yüksel69 anladım ozamn alabilirsin.

6ay dolunca tabi gene başvuruluyo

6ay geçmeden iyimiş başvurmuşun

Üst Alt