Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Sürekli" ibareli engelli sağlık kurulu raporlarına sonradan oluşan hastalık ekletmek

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
634
Reaksiyonlar
367
"Sürekli" ibareli engelli sağlık kurulu raporlarına sonradan oluşan hastalık ekletmek

"Sürekli" ibareli Engelli Sağlık Kurulu Raporlarına sonradan oluşan hastalıkları ekletmek için ne "öncelikli" ne yapmamız gerekir?

Aynı rapora sonradan hastalık eklenmez.Yeni bir rapor almanız gerekir.Bunun içinde hastalığınızı ilgilendiren dr. la görüşüp yeniden engelli saglık kurulu raporu alacağınızı söyleyip sevk almalısınız.Aksi takdirde surekli raporunuz olduğu için yeniden rapor düzenlenmez.

bununla alakalı kanun düzenlemelerine bak bence başka rahatsızlıkların oluştuysa elindeki rapora değilde diğer alacağın rapora eklenebilir sevk edildikten sonra

il sağlık müdürlüğüne gidin hastalık ilerlemesi olarak sizi aynı hastaneye sevk ediyorlar rapor sürekli olduğu için başka hastaneye sevk etmiyorlar benim ilk raporum 2011 yılında %30 du 2017 da % 52 aldım hastaneler bu konuda bilgisiz ben önce hastanenin rapor bürosuna müracatettim bana raporum sürekli diye yeniden heyete giremezsin dediler il sağlık müdürlüğüne gittim oradan yardımcı oldular

Ben şimdi TOKAT ta bulunmaktayım ve ikamet etmekteyim.
Rapor almış olduğum Hastane istanbul da.

Ben il sağlık müdürlüğüne gittim, rapor 2015 tarihli ve SÜREKLİ idi. Müdürlükte hastaneye başvurmamı söylediler. Müdürlük beni hastaneye sevk yapmadı. Sağlık kurulundan randevu aldım. Bu cuma günü gideceğim.

Bir de zeka seviyesi "Hafif Derece Mental Kapasite" sağlık kuruluna her girdiğimizde "ZEKA TESTİ" ne tabi tutuluyoruz mu?

Herhangibir ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU aldığımız zaman nasıl bir uygulama olur?

bununla alakalı kanun düzenlemelerine bak bence başka rahatsızlıkların oluştuysa elindeki rapora değilde diğer alacağın rapora eklenebilir sevk edildikten sonra

Psikiyatrik engellilere sağlık kurulunda nasıl bir uygulama yapılmaktadır.

Test felan yapılıyormu tekrar tekrar. Hastalığım zaten sürekli.

Sadece psikiyatriden sağlık kuruluna girdiğimizde doktorlar oranı neye göre belirliyor.

Son düzenleme:
ayDÜNYAvazo

hastalık teşhisleri tabiki testlerle oluyor da psikiyatrik rahatsızlıklarla yani bu konuyla alakalı bilgim yok ama ilaç kullanım süresine bakacaklardır tahminen

Üst Alt