Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli ibareli rapora rağmen vergi indiriminde 1 yıllık süre konması..?

osmann

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar 13 yıllık ruhsal ve psikiyatrik bozukluk tanısıyla 2009 yılında okb ve yineleyici depresyon olarak %82 olarak sürekli rapor aldım 5 adet ilaç kullanıyorum 2010 yılında vergi indirimi için ankaraya gönderdik bana rapor sürekli olmasına rağmen ankara 1 yıllık gönderdi neden rapor sürekli olduğu halde süreli geldi anlamıyorum ben mahkemeye versem 2010 yılında aldığım raporu sürekliye çevirebilirmiyim saygılar

ankara tekrar vergi indiriminden yararlanmak isterse sürenin bitiminden itibaren tekrar gönderilmesini istemiş ama malmüdürü rapor sürekli bu bir defa çıkar dedi vergi indirimini bu zamana kadar işletti ben sürekli olmasını istiyorum beni tekrar hastaneye havale ettiler kurula girdim teşhisi aynen yazdılar çünkü kendi doktorum şimdi ne olacak bilmiyorum tekrar ankaraya giderde 1 yıllık verirlerse yeni yasaya göre dava açmayı düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

osmann;1466844]Değerli arkadaşlar 13 yıllık ruhsal ve psikiyatrik bozukluk tanısıyla 2009 yılında okb ve yineleyici depresyon olarak %82 olarak sürekli rapor aldım 5 adet ilaç kullanıyorum 2010 yılında vergi indirimi için ankaraya gönderdik bana rapor sürekli olmasına rağmen ankara 1 yıllık gönderdi neden rapor sürekli olduğu halde süreli geldi anlamıyorum ben mahkemeye versem 2010 yılında aldığım raporu sürekliye çevirebilirmiyim saygılar

ruhsal ve psikiyatrik raporlarda genellikle istenir diye okumuştum forum da..düzelme ihtimali olduguyla alakalı.............İnşallah şifa bulursunda gerek kalmaz...sağlık en önemlisi............rahatsızlıgınız devam ederse de kontrol de aynı benzer oranlarda rapor alırsın.......ALLAH SAĞLIK SIHHAT DAİM ETSİN,KOLAY DEĞİL.

Evet, sürekli geçerli olacak rapora rağmen 1 yıl süreli vergi indirim hakkı tanınması hem adil değil hem de saçma! Ama maalesef kurumlar bu tür saçmalıklar yapıyor. Bu kouda ne yapılabilir bilmiyorum. Dava açılabilir tabii, ama Türkiye'de dava süreçlerinin ne kadar uzun olduğunu düşününce, insanın hevesi kaçıyor.

Bence 1 yıl süreli vergi indirimi verilirse bu karara karşı itiraz edin önce sgk'ya. 2 defa SÜREKLİ ibareli rapor aldığınızı ve ikisinde de 1 yıl süreli sakatlık indirimi verildiğini belirtip, bunun düzeltilmesini isteyin...

Sürekli raporu hastaneden aslı gibidir yaptırıp vergi indirimine başvurabilir miyim?

değerli dostlarım 2009 da alınan sürekli bir raporu Hastaneden aslı gibidir yaptırıp ankaraya göndertebilirmiyiz

noterden mi rapor vermeye yetkili bi hastanedenmi

Noter daha iyi dedigine gore noter.sen hastane diyosan.hastaneye git

diyelimki notere yaptırdık maliye mi üst yazıya bağlayıp ankaraya götürecek yoksa çalıştığım kurummu ankaraya gönderecek

Maliyeye bas vuruyosun dye biliyorum.onlarda ankaraya yolluyor.ankarada heyete giriyor

Kardeşim hastanede üçretsizdir. Noter 30 tl üçret alıyor. Sen raporunu 5 10 adet fotokobi çek hastaneye git imzalat üçretsizdir...

Ne için ankaraya yollıycan

2009 da sürekli rapor verdiler psikiyatri ankara 1 yıl olarak vergi indirimi verdi 2014 eylül ayında hastaneye gittim rapor almak için oran aynı 72 fakat bu sefer 2 yıl sonra kontrol demişler rapor süreli anlamadım ankaraya giderse vergi indirimi sürelimi olur

sedatgedik kardeşim vergi indirimi için göndericem

Noterde yaptır kardeşim ben öyle yaptım.işi garantiye al

vergi daresine git raporunu göster onlar seni yönlendirir noter moter unut öyle birşey yok yeniden rapor için hastaneye sevk ede bilirler vergi indirimi için

noterden yaptırman gerekiyor vergi dairesi aslı gibidir kaşesini kabul etmiyor

"rapor aslı veya noter tasdikli örneği, ilgili hastane yetkililerince "ASLI GİBİDİR" şerhi ile onaylanmış örneği" geçerlidir (bkz). Ama hastanenin "aslı gibidir" nüshasında ıslak imza da olmalıdır.

vergi indiriminde tutarsızlık

değerli dostalar hastaneden daha önce sürekli aldığım rapor şimdi 2 yıl süreli verilmiş sıkıntı şu hastalık sürekli tedavi ile işlevselliği düzelmeyen okb %70 ama rapor süreli 2 yıl görüşünüz nedir

Tanı ile süre nasıl bu kadar tezat olabiliyor aklım almıyor! Bu doktorlar ve heyettekiler iyice kafayı yedi vallahi! İnsanlığın i'si olsa bunu yapmazlar!

Osman kardeşim, umalım ki rapordaki bı ahmaklığı Ankara Maliye'dekiler fark edip "sürekli" olacak şekilde onaylar. Bu mümkündür...

Üst Alt