Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli ibareli raporum var. ÖTV indirimli araç alırken raporu yeniletmem gerekir mi?

muratcan67

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
yaklaşık bir aydır sitede sağlık raporu yenilemeyle ilgi konular var ama tam bi netlik kimlerin yenileyip kimlerin yenilemiyeceği veya herkesinmi yeniliyceği hakkında net bi bilgi yok mesela ben sürekli iş göremez maaşı alıyorum normal engelli raporumu devlet hastanesinden almıştım % 84 oranında sürekli ve ağır özürlü diye sonra iş göremezlik bağlanırken üniversite sonrada ankaradaki sağlık kurulundan %85 olarak çıktı ve iş göremezlik bağlandı ve en son kontrol muayenemi bu yıl 4 ayda başladı ve 8 ayda sonuçlandı gene % 85 olarak ve artık kontrol gerekmiycek şekilde şimdi tüm bunların üstüne yeniden bi rapor moratonuna girmem gereklimi acaba yoksa raporu aldığım devlet hastanesine bi dilekçeyle başvurup raporu yeniletim hemde ehliyet alabilir vergi indiriminden yararlanır işte ne bileym ötvden muaf araba alabilir gibi haklarında yazılıp o şekilde yenilenmesimi istiyeyim yoksa zaten iş göremez maaşı alıyorum raporum zaten ankaradan onaylı olduğu için hiç uğraşmama gerek yokmu bu işin doğru hangisi acaba bu arada devlet hastanesinde aldığım rapor 2007 iş göremezlik en son 2011

H sınıfı ehliyet ve vergi istisnalı araç alımı için yeni bir rapor almak gerek. Raporda "gaz-fren elle kumandalı özel donanımlı araç kullanır, h sınıfı sürücü belgesi alır" ibaresi olmalı...

Bu değerlendirmenin yer aldığı raporunuz olmadığı için, eski raporlar yeni rapor alımında soruna yol açmaz...

Üst Alt