Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli ibareli raporuma Maliye kontrol muayenesi koyar mı?

aspava99

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
atipik pisikoz ve bel fıtığından %48 olan raporumu vergi indirim belgesi için ankaraya gönderdim bildiğim kadarıyla piskiyatri hastalıklarda raporda kontrol belirtiliyor benim raporumda sürekli yazıyor acaba ankaradan kontrol verirlermi oran düşürülürmü bilgisi olanlar cevaplayabilirmi şimdiden teşekkürler

büyük bi ihtimal düşmez ama maliyenin vergi indirimi 1 yıllık süreli olur maliye belgesi çıkış tarihinden 9 10 ay sonra eger 1 yıllık süreli gelirse tekrar rapor çıkarmak için defterdarlığa baş vur 2 3 yıl bu böyle sürer sonra sürekli olur vergi indirimi

Benim atipik psikoz maliye koymadi sure sonuclandigi zaman burda paylasirmisin

Bu o kadar şansa bağlı ki! Ama raporda bir süre kısıtlaması yoksa genelde Maliye de aynı şekilde onaylar...

Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim emekli olmak icin bekliyorum bu belgeyi yil ve gunlerim dolu ankara maliyeyi aradim ayin25inde gelmis evraklariniz sali gunu tekrar arayin dediler.

bugün maliyeden vergi indirim belgesi %45 olarak sürekli onaylandığını ögrendim şimdi emekli başvurusu yapacağım çalışarak indirimden faydalanmadım bu belgeyle emeklilik başvurusu yapsam sıkıntı olurmu bu süreci yaşayanlar varsa yazabilirmi Bülent bey sizde yazarsanız sevinirim.Hayırlısı olur inşallah.

Arkadasim hayirli olsun emekllik islemlerini yasadiklarini burada paylasirmisin diger arkadaslara ve bana yardinci olursun bende atipik psikoz hastasiyim

Hayırlı olsun :)

Sakat statüsünde çalışıp çalışmamak size kalmış bir şey. Emeklilik için başvurabilirsiniz...

1 yıllık kontrol muayeneleri kaldırılmış doğrumu.15. Maddeye göre kontroller yapılacakmış bunları bilen varmı

15, madde ne ya nerden diyorsunuz böyle şeyleri aspava arkadaşım sen burda süreci paylasmaya devam et sgk emekli oldugunda kontrol koyup koymadigi cok önemli hayırlı olsun

Okudum 1 yıllık kontrol muayenesi kalkmış 15. Maddeye göre

Üst Alt