iron merhaba,
kafan hiç karışmasın , ben sana açıklayayım. raporun süreli ve ya sürekli olması kontrol muayenesi için önemli değil. Raporun sürekli olabilir, bu senin hastalığının iyileşmeyeceği anlamına gelir. Kontrol muayenesi raporunda psikolojik oran var ise ve bu oran senin emekli olman için gereken minimum %40 oranını etkileyecekse kontrol muayenesi veriyorlar, bunu rp da göremezsin çünkü kurul rp. gönderirken dipnot olarak bunu yazıyor.
ikincisi sen eğer hastalığın sürekli ama oranı etkileyecek bir şekilde iyileşme olabilecek bir rahatsızlığın varsa o zamanda kontrol muayenesi istiyorlar.
ben epilepsi hastasıyım , epilepsinin oranı %40, raporumda ayrıca epilepsiye bağlı psikolojik deformasyonda var %24 yani toplamde %64 , benden kontrol muayenesi istediler bende ilk kontrolumu oldum , psikiyatri doktoru bu konu ile ilgili hastaneye sene içinde 2-3 kez muayeneye gelirsen kontrol talebini kaldırırım sende sureklı bununla uğrasmazsın dedi, yani anlayacağın hastanedeki dr. kanaati kontrol muayenesini devam edip etmeyeceğini belirliyor.