Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli ibareli vergi indirimi olan bir kişi neden tekrar heyete girer?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
21
arkadaşlar benim merak ettiğim rapor almış biri sürekli ibareside varsa vergi indirimi için neden bidaha kurula giriyor? ayrıca benim raporda vergi indiriminden yararlanır diyor bidaha rapora gerek varmı?

Eğer rapor yakın zamanda alınmışsa, o rapora vergi indirim başvurusu yapabilirsin.

Sanırsam gerek var. 1999 yılında aldığım raporda sureklı yaziyor ama vergi dairesi 2008 sonrası rapor olması gerektiğini söylemiş... Bende sasırdım! devlet yuzdelerı düşürmek için yapıyor.. 10 tane dr. Sürekli diyor. Devlet; 2008 sonrası dr.lar Baksın diyor. Doktorlara güvenmiyorlar galiba.

peki sizin raporda vergi indiriminden yararlarnı ibaresi varmı?

benim raporda vergi ind. vs yazmıyor ama. Ankara vergi indirimi alabilir diye 2004 te onayladı. Tekrar rapor neden istiyor 2008 olması gerekiyor deniyor. Yalan mı gercek mi??

arkadaşlar değişen yönetmelik ve oranların düşürülmesinin sebebi önceki yıllarda yapılan istismarlar.
haketmedikleri halde vergi indirimi alan, sahte rapor alan v.s bu haberler artınca vergi indirimi ve erken emeklilik konusunda en güncel rapor isteniyor
olay budur.
lakin istihdam konusunda bir sıkıntı olmaması gerekir
işe giriş konusunda sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum.

oturanboğa banada yardımcı olurmusun ben şimdi 2013 agustos ayında %24 kulak %30 akut pankreaitt olarak toplam 47 oran aldım 2007 de sigorta girişi yaptık neyse şuan çalışmıyorum ekpss dolayısıyla büyük bir ihtimal atanırım sınavda şimdi ben elimdeki raporu mu vergi indirmi için yollayacğaım yoksa kurum beni tekrarmı rapor almam için hastaneye yollayacak..birde mesala raporu aldığımda kulak %24 idi şimdi %30 şimdi ben rapor oranımı yükseklmek istesem herseyi baştanmı başlıyopruz yoksa rapora sadece kulak oranımı ekleniyor

Eldeki rapor iş görecek vergi indirimi için

Eğer kaşınıyorsan, rapor oranının yükseleceğini düşünüyorsan, hastaneden yeni rapor alıp onu vergi indirimi için kullanabilirsin tabii. Ama eldeki bulgurdan olmak da var! :)

Üst Alt