Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli iç hastalıklarla B sınıfı ehliyetimi yenilemek istiyorum!?

ertugrul011

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bende %50 sürekli iç hastalıklardan dolayı raporum var. 9 yıldır B sınıf ehliyet kullanıyorum. Yeni ehliyete çevireceğim. Engelli ehliyeti filan değil yani. Özel hastaneler engelli raporu olunca sağlık raporunu vermiyorlar sadece devlet veriyor dediler. Sağlık ocağından KBB göz ve Dahiliye sevk verdi.devlet hastanesinin ucretli veznesinden Her birine 55 tl ücret verdim. Randevu olmamasına rağmen barkodla bu 3 doktoru gezdim . Göz doktoru küçük bir test yaptı tamam dedi raporu çıkardı. KBB işitme testi yaptı tamam dedi raporu o da verdi. Dahiliye kan testi yaptı onun sonuçları pazartesiye kaldı. Sonuçlar çıkınca konuşuruz dedi. Benimde kafama takılıyor bu Dahiliye raporu vermez filan diye. Bende tertibat filan olmayacak sadece yenileme için sağlık raporu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Sağlık kurulunda ki kadın bana kurula çıkmazsın eğer ki tertibat yoksa dedi.

Bende aynı durumdayım, özel hastaneden aldım raporu, kabul ettiler.
Kurula gerek yok, bütün doktorlar onayladığı zaman işlem bitiyor.

agulhan

Sizde engelli raporu var mıydı? Bende engelli raporu olduğu için özel hastane sistemde görüp vermiyordu

bu ehliyet yenileme işi başımıza bela oldu ne yapacaz biz kime gdecez ??? neden bu konularda kimse bize yardımcı olmuyor anasını staım deli olmamak elde değil derdimiz 1 değil ki ...

ertugrul011

Evet, engelli raporum var.
Aile hekimi sevk yaptı, özel hastaneden aldım raporu,ehliyeti çıkarttım.

ertugrul011

benimde epilepsi benzeri hastalığım var bizede malesef ehliyet için sağlık raporu vermiyorlar zorluk çıkarıyorlar işimiz çok zorr valla...

normal B sınıfı ehliyete doktor kod verdi

iç hastalıklar doktoru ehliyet için sağlık raporu verirken 103.04 kodu yani 3 yılda bir sağlık kontrolü şartı koydu. bunu nüfus müdürlüğünde gördüm. oradaki bayan yardımcı oldu açıkladı tek tek. herhangi bir kısıtlama koymamış sana.yine ehliyet 10 yıllık herhangi bir araç vasıta kısıtlaması yok sadece 3 yılda bir uzman doktordan sevk almadan özel yada devletten iç hastalıklar doktoru şartıyla bir tane araç kullanabilir raporu alacaksın ne sisteme yüklüyorsun ne bize getiriyorsun sadece aracına koyuyorsun çevirme olduğu zaman polis isterse gösteriyorsun o kadar dedi. benim gibi bu kodu alan var mı aramızda acaba?

Mrblar peki sıfırdan çıkaran için sıkıntı olur mu? Ben bu sene engelli ehliyeti çıkarmayı düşünüyorum, ne yapmalıyım acaba?

Üst Alt