Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürekli iş göremezlik geliri alıyorum. Erken emeklilik için ne yapmam gerekir?
doğum tarihiniz nedir?
sakatlık oranınız nedir?
hangi statüden prim yatırdığınızı?
tam primden yatırılmış sigorta giriş tarihiniz ve prim gününüz nedir?
vergi indiriminiz var mı?
3. dereceden vergi indirimi hakkı kazandığınız takdirde;
20 yıl 4400 güne tabiisiniz.
2025 yılında prim günlerinizi 4400 güne tamamladığınızda emeklilik için başvuru yapabilirsiniz.
Erken emekli olabilmek için vergi indiriminizin olması şarttır. Vergi indirimi hakkını kazanmak içinde çalışıyor olmanız şarttır. http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html
Emeklilik hak edilirse zaman içinde, emeklilik maaşı ile iş göremezlik geliri arasında fazla olanın tamamı, az olanı yarısı aylık olarak ödenmeye devam olunur.
Şuan çalışıyor musunuz bilemiyorum, vergi indirim müracaatı esnasında çalışıyor olmak şart ve vergi indirim hakkına çalışma hayatınızın istediği evresinde müracaat edebilirsiniz. Önerimiz hemen bu hakkı almanızdan yana iş yerinizden çalıştığınıza diar belge alarak maliye Mükellef hizmetler birimine müracaat etmeniz gerekli..
arkadaşlar,2005 ssk girişim var toplasak 2 senelik sigortam ödenmiştir.%40 raporum var,iki elimdede parmak eksikliği var.sürekli iş görememezlik geliri alıyorum vergi indirimi alırsam ne zaman emekli olurum