Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli iş göremezlik geliri bağlandı. Çalışma iş gücü kaybı oranımı nasıl öğrenirim?

Jumong10

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
Merhaba;
Bu gün mesaj geldi tarafıma bankadan SGK maaş hesabınıza bağlı maaş kartı gönderilecektir diye e-devletten baktım 4a maaş bilgisi var
iş kazası raporu bekliyordum büyük ihtimal rapor çıkmış maaş bağlanmış
fakat yuzde kaç rapor çıktı nereden ögrenirim diye 170 i aradım e devlet ten raporlar vs dedi alakası yok yardımcı olamadı nereden göreceğim bu orani bilgisi olan yardımcı olabilir mi Saygılarımla

İş gücü kaybı oranın diye bir şey yok sadece hafif orta yada ağır mı düzeyde hastalığın olduğunu belirliyor ve ona göre malulen yada engelli emekli olabiliyorsun onu da emeklilik başvurusu yaptığın sgk il müdürlüğüne giderek yada arayarak ögrenebilirsin

Bülent abi orda 11.03.2025 hastaneye sevk duruyor hala 4.ayda hastaneye gittim durumu bildirir rapor çıktı şimdi de işte 4a deyince maaş bilgisi çıkıyor gerçi maaş 0 ek ödeme fln gozukuyor bankadan da mesaj gelmiş sgk maas hesabı kartı gönderilecektir diye

@Jumong10,

e-devlet sitesinde illa ki bir yerde vardır bence. iş kazası diye aratınca seçenek çıkıyor olabilir. Baktın mı?

Abi iş kazası bildirim diye birsey çıkıyor ona girincede bisey verimiyor büyük ihtimalle o da kaza olunca bildirmek için bisey olarak düşünüyorum.

maaş bilgisine baktığın yerde maaş bağlanma oranı var. o değere bakman gerekiyor

dur kendikime bakıp net bişey söyliyim o mu acaba

o yazan 70 değil. ben de 59 yazıyordu engel oranım %59 cünkü. fakat şimdi bulamadım o kısmı

Son düzenleme:
Bilgilendirmek için yazıyorum 170 i arayıp ilgili sgm den bilgi edinmek için talepte bulununca 170 size geri dönüp oranınızı söylüyor

Üst Alt