Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli iş göremezlik maaşı ve malulen emekli maaşı ayrı bankalara taşınabilir mi?

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Hayırlı cumalar diliyorum,
Malül ve iş görememezlik maaşı alanlar; iki dosyadan alınan maaşlarını ayrı ayrı iki bankaya taşınabilirmi acaba,eğer oluyorsa taşıyan arkadaşlar nasıl bir işlem yaptınız?

MUR37

İkisi birbiri ile ayrı maaş. Bilmeden söylüyorum ama, bence hiç bir sorun olmadan ayırabilmelisin.

Mantık olarak haklısınız ama pratikte uygulayan varmı acaba?
Çünkü maaş bankam ziraat ve 750₺ promosyon özel bankaların 1/4 neredeyse çok düşük ancak ziraatde kredi borcum var blokeyi krediyi kapatırsam kalkacakmış ayrıca eft havale ücreti alıyor 3,75₺ kısacası hiçbir avantaj vermiyor aksine mağdur ediyor özel bankalar transfer ücretsiz

MUR37

İstediğin bankaya gecebilirsin. Sgk yüksek olan maaşın tamamını düşük olan maaşın yarısını bağlıyor ve birbirinden tamamen bağımsız iki maaş alıyorsun. Emekli maaşını x bankaya sürekli iş göremezlik gelirini başka bankaya taşıyabilirsiniz.

Not: kredi borcunu kapatmadan taşıyamazsın. Önce borcu öde sonra istediğin bankaya geçebilirsin.

teşekkür ederim siz tecrübe ettiniz mi?

Tecrübeli bir arkadaş yok anlaşılan ben yaptığımda olumlu olumsuz cevabını yazarım buraya emsal teşkil eder.

MUR37

Yazdığımın arkasındayım aksine savunan varsa yazsın. Sistem bu şekilde kredi borcunu kapama dan başka bankaya gecemezsin. Bloke koyuyor banka yani önce borcu öde sonra istediğin banka geç.

Üst Alt