Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli İşgörememezlik Geliri EKPSS Ile Memur olarak atandıktan sonra kesılır mi?

366.gün

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
1
Sürekli İşgörememezlik Geliri EKPSS Ile Memur olarak atandıktan sonra kesılır mi??

Kardeşim hayırlı olsun. Bu arada maaşınız kesilmez çifte maaşın keyfine bak sıkıntı olmaz.

Eyvallah sagolasın ustadım bu guzel haber o zaman :)

@Altuntas: surekli "isgoremez" geliriniz var ve memur olarak mi atandiniz? Ne gibi bir is yapacaksiniz isgorememezlik durumunuzu da goz onunde bulundurursak?

2010da iş kazası gecrdım %70 oranında sag el engelli oldum Sgk boyle bır maaş bagladı 2014 EKPSS 2. atamada Memur olarak yerlestım hacı abi durum bu yani?

Hocam boyle bir konuda emin olun mutlaka, ise girip de diger ayligi alirsaniz geri isteyebilir devlet. Belli mi olur, kesin bir dayanagi olsun yani durumun, sonra zor duruma dusmeyin.

bende onu ogrenmek ıstıyorum ıste hakkımsa kalsın degılse tabıkıde alsın devletımız..

ancak durum su ki özel sektorde calısıyorum su an (yanı memur olmadan once) hıçbır ay kesıntı olmadan odendi.

Kesinlikle Maaşın kesilmez sonradan da devlet degil iki cihan bir araya gelse maaşını senden geri istemez kardeşim bunu artık herkes bilsin bilmeyenede bi zahmet anlatsın.

Kesilmez.

n0aX, kavramları karıştırıyorsun kardeşim :) işgücü kaybının bir bölümünü kaybedebilirsin ve ona istinaden gelir bağlanırü ama bu tüm işgücünü kaybettin anlamına gelmez.

Üst Alt