Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli mod-karakter değişimi ve sosyal problemler yaşıyorum..?

enesnart

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba 17 yaşındayken kız arkadaşımdan bir anda nefret etmeye başlayıp öfke krizleri geçirmeye başladım annem doktora götürdü bipolar tip 2 teşhisi kondu 2 sene bipolar tedavisi gördüm depakin ve ozaprin aldım ama aldıkça daha kötü hissetmeye, muhakeme yeteneğimi tamamen kaybetmeye başladım bir yandan da psikozlar yaşıyor ama bunların psikoz olduğunu anlayamıyordum.

Derken ilaç tedaviyi bıraktım ve bir kızla tanıştım bir süre sonra beraber yaşamaya başladık normal bir insanın bağlanabilceğinden çok daha fazla bağlandım ve sürekli beni terkedecekmisin? benden soğudun mu? diye sorular sormaya başladım iş iyice zıbanadan çıkınca terkedildim çok ağır bir depresyona girdim 1 yıl evden çıkmayıp günde 2 paket sigara içmeye başladım 6 ay önce tedaviye başladım çok ağır psikozlar ve hezayanlar içerisindeydim doktor narsist kişilik bozukluğu teşhisi koydu xeplion yazdı 6 ayda inanılmaz düzeldim ama bu seferde sosyal problemler yaşamaya başladım sürekli garip davranıyorum, her tanıştığım insana karşı farklı kişiliğim oluyor, insanlara garip şekilde bakıyorum ve dışarıdan bakınca cidden çok garip duruyorum. Aynı zamanda modum değişiyor ve her modda farklı kişiliğim oluyor ses tonuma düşünce tarzıma kadar değişiyor geçen başka bir doktora gittim kız arkadaşımı intihar etmekle tehdit ettiğimi ve bazı sorular sorarak borderline olduğuma karar getirdi şimdi kendi doktoruma gidicem daha önce bu sosyal problemleri, mod düşüklüğünü, ani kişilik ve mod değişimlerini yaşayan var mı ? Düzeltmek için ne yapmam gerekir ben çok çabalıyorum ama olmuyor sosyal hayatım alt üst durumda cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

1.ilacı asla bırakmayacaksın! 2. İlacı kullammazsan mantığınla değil duygularınlarınla hareket edersin. 3.kızlar senin hastalığını tetikliyor seni yoğun duygu ve düşünce karmaşasına sokuyor.

Merhaba siz bu sıkıntıları yaşadınız mı ?

Üst Alt