Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli olan raporlara rağmen vergi indiriminin süreli verilmesi saçmalığı!?

yigit16

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
cok uzun zamandir takip etmekteyim ve kendimde ayni durumdayim sorun su psikayatr raporlari ozellikle sureli oluyor burasi tamam ama bu raporlar ankaraya gittiginde surekli onaylaniyor sizinde dikkatinizi cekmistir her gecen gun cogaliyor uye arkadaslar veya yeni uye olab su soruyu soruyor sureli raporum var ankaraya gonderdim surekli geldi bide su var yine psikatri tam tersi raporum surekli ama ankara sure koydu bu durumda ne olacak benim durumum diyor simdi sizden istedigim yardim bu konuda bilgi almaniz vebizide bilgilendirmeniz bakin gercekten onemli bu olay belkide bi mevzuata gore yapiliyor ne olur saygilarimla

yigit16

İnan bu konuda hiç kimsenin söyleyebileceği bir söz yok. Maliye sağlık kurulu hangi standartlarla bunu yapıyor, bilmiyorum. Bazen süreli rapora sürekli vergi indirimi veriyor, bazen sürekli rapora süreli vergi indirimi veriyor. İyi saatte olsunların keyfi nasılsa sonuç da o şekilde oluyor...

arkadaşım konfederasyonlar,bu konular hakkında çok ehemmiyetlerden haberleri dahi yoklar.
Kanun çıkıyor ama reelde uygulama yok.
yeşilpasaportta en az 10 yılı geçmiş,kamu personelleri alabilir diyor.ama sadece diyor:))**emniyet vardğında bize böyle bir genelge gelemdi diyorr..:)))

Üst Alt