Bana denizli devlet hastahanesindeki doktorlar senin bişiyin yok 2008 yılında %50 olan oranımı %13 e indirmişler kendişi işimi yapmamdan dolayı uzun yıllar bu durumu farketmemiştim sonrasında 2015 yılında bi iş için rapor lazım olduğunda oranı görünce beynimden vurulmuşa döndüm ve hemen il sağlık müdürlüğüne giderek rapora itiraz ettim ,
sonrasında yeniden heyete girmek üzere denizli servergazi hastahanesine başvurdum oradanda bir tokat yedim ve oranım % 28 le elime raporu verdiler bir süre bekledikten sonra yeniden il sağlık müdürlüğüne giderek itirazda bulundum ve bu sefer denizli devlet hastahanesine gitmek istediğimi söyledim ve yenide heyete girmek için başvurdum bu sefer heyetteki hemen hemen her doktora durumumu izah ettim bakın bu rapor yüzünden hayatım felç oldu işe giremiyorum evime icra girdi ya bana bu raporu verin yada benim ayağımı iyleştirin şeklinde söylemlerde bulundum ve aynı gün heyete girdim sonuç olarak ise 2015 yılında sürekli ibareli %42 oranı kaptım uğraştığıma deydi ...
Bu arada polio sekeli rahatsızlığım mevcut bence sizinde gözle görülür dişe dokunur bi rahatsızığınız var ise pes etmeyin uğraşın ...
Not: Aydın devlet hastahanesinde rapor için pek uğraştırmıyorlar diye duydum ...