Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli olan raporum varken Süreli rapor verildiğinde hangisi geçerli olur?

ucar7432

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim 2013 de %41 sürekli ibareli raporum var.
3 ay kadar önce vergi indirimi için başvurduğumda tekrardan hastaneye sevk edildim.cevap geldiğinde öğrendimki yeni raporumu %42 ama 1 yıl süreli vermişler.vergi indirimimde aynen onaylanmış süreli olarak.
şimdi benim %41 sürekli olan raporum geçersizmi oldu?

Diğer haklarınızdan yararlanırken hangi raporu kullanırsanız o geçerli olur, şuan çok karışık bu uygulama. Çünkü sürekli raporla yararlanılan bir hak için, sistemden yeni rapor aldığınızın tespit edildiği birimler olabiliyor. Ya da yeni rapor aldığınızda bildirim yapmanız gereken haklar olabiliyor. 2013'te ki raporunuzu nelerde kullandığınız önemli yani. Eğer hiçbir işlem için kullanmamışsanız, bundan sonraki haklarınızdan faydalanırken bu gibi durumları göz önünde bulundurmalısınız. Başvurularda kurumlar sistemsel olarak yada tarih vs gibi durumları göz önüne getirerek rapor engeli çıkarmazlarsa sorunsuz olarak sürekli raporla da yararlanırsınız.

Benimde aynı oranda hem sürekli hem süreli raporum var çok kafa karıştırıcı eski raporu kullanma yada kulanmama durumu

Üst Alt