Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli psikiyatrik ve uzun süreli ilaç kullanmak bünyesel yavaşlamaya neden olur mu?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
Bildiğim kadarıyla sürekli ve uzun süreli Psikiyatrik ilaç kullanmak bünyesel yavaşlamaya neden olur. Bana 6 yıl oldu düzenli olarak ilaç kullanmaya ben şuan 33 yaşındayım. Sanki kendimi 26 _ 27 yaşlarında gibi hissediyorum. Acaba yaşım takılmış olabilir mi.

BÖYLE BİRŞEY OLABİLİR Mİ?

Güldürdünüz beni:)) 80 yaşında nenem var o da kendini 18 yaşında hissediyormuş Üstelik hiçte psikiyatri ilacı kullanmamış..sizinkisi tam olarak nasıl bişey ne hissediyorsunuz Detaylı yazarsanız yardımcı olayım

OğuzHan55

Uzun süreli ilaç kullanma sonucunda Tam olarak zihinsel gerilik baş gösterirken, diğer yandanda beyinde durgunluk ötesi ve daha fazlası kendini günahsız ve bebek gibi hissetme gibi kavramlar dahildir. Karşı tarafı veya insanları anlayamama kavramlarıda vardır.

İlaca bağlı olduğunu düşünmüyorum..daha çok duygu geçişlerine benziyor .psikiyatri ilaçları evet Uzun süreli kullanımlarda Bazı duyguları baskılayıcı özellikleri var Ama sizin anlattığınız ilaca bağlı değil.Psikiyatrik rahatsızlığın Nedir bipolar mı Yada şizofren mi Tanı olarak ne koydular..ve hangi ilaçları kullanıyorsun..

Şizofreni

Lustral 100
Sayfren 30
İnvega 9
AKİNETON

Tamam
İlaçla ilgili değil Şizofreni de olur böyle şeyler

ayDÜNYAvazo

bende tam tersi+50 yas koydu hiçbir sey yapmK istemiyorum aRtik .

Son düzenleme:
Kendini yaşında hissetmiyor

Bu benimde oyle . Hastaliktan en guzel yaşlarimi yaşayamadim ve hala kendimi o hastaliga yakalandigim yaşta hissediyorum

Olabilir diye düşünüyorum . Yaşıtlarıma bakıyorum hepsi çökmüş , saç sakal kalmamış . Enerji ve motivasyon düşüklüğü yaşıyorlar . Hayattan bezmiş halleri varken ben neler yapabilirim diyorum .

10 yılı aşkın ilaç kullanıyorum aksıne kendı yaşımdan çok daha yaşlı ,umutsuz ve bıtkın hıssedıyorum kendımi...sen ne kulanıyorsan ıyıymış...

İyiki ilâçlar varmis yoksa bu hayati nasil çekebilirdik ����

Gülebilmek ne güzel

Ben iki ay kullanmadım. Şu bir kaç ay işsizim sinirlerim alt üst olmadan yine ilaç kullanmaya devam edeceğim.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 senedir antipsikotik kullanıyorum. 13 defa akıl hastanesine yattım. Yine de isyan etmiyorum. Buna da şükür.

Üst Alt