Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli rapor verilse de kontrol istenir mi?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
Slm Bülent abi

Abi diyelimki sürekli rapor verildinde kontrol muayenesi isteniyormu

ali kurşunlu

Başta kontrol öngörülmemişse ilerde kontrol istenme ihtimali neredeyse sıfır. Ancak bi adli kovuşturma ya da sahtecilik ihbarı olacak ki çağırsınlar.

Abi ben beşyıl süreli aldım raporu vergi indirimi için aldım vergi indirimi sürekli olursa eğer beşyıl sonra tekrar rapor için başvursam hangi ve ne gibi rapor almam gerekiyor

Ben vergi indirimiyle emekli olmak istiyorum

ali kurşunlu

Rapora rağmen vergi indirimi sürekli olursa, emeklilik de sürekli olur çok çok çok çok çok büyük olasılıklar. Yani, sgk kontrol koymaz ve senden yeni rapor istemez.

Ozaman ne zaman emekli olmam gerekiyor iş günüm 4234 var şimdilik oran %84

Her ihbarida sgk dikkate alıyorsa milletin işi var.çünkü bu zamanda dost kalmamış.kişinin ozurlu raporu alıp bir şeylerden faydalanmasini kardesi bile istemez bazen.çünkü engelli adam sorumlu adamdır sevilmeyen adamdır.her sikayet dikkate aliniyorsa işi var engellinin.heyetle ugras şikayetle ugras hastalıkla uğraş vay ki vay ...

1.derece vergi indirimiyle 15 yıl 3.600 güne tabisiniz

Eğer 27.06.2003 de 18 yaşını doldurduysanız 27.06.2018 de emeklilik hakedersiniz.

Vergi indirimi süreli olsa bile yenilediğiniz takdirde yine emekli olabilirsiniz.

hayır
vergi indirimini bir kere alırsınız
eğer vergi indiriminde kontrol olursa,kontrol tarihinde gidip yeni rapor alacaksınız
eğer vergi indiriminde kontrol olmaz,sgk kontrol isterse onların istediği tarihte gidip yeni rapor alacaksınız
eğer ikiside kontrol istemezse keyfinize bakacaksınız :)

Benimde eviss de böyle yazıyor.
BAKANLIĞA GÖNDERILDI CEVAP BEKLENİYOR yazıyor.
Kasımın 10 undan bu yana böyle yazıyor.

Benimki de bir aydır yazıyo biraz beklicez 1 2 ay gibi

@aydınyavuz şikayetlerini özelden yazarmısın yanı rahatsızlığın hakkında

Rapor bakanlık tarafından onaylanacak
Daha sonra vergi dairesine geri gelecek,onlarda işyerinize gönderecekler.
Daha sonra hizmet yılınız ve prim gün sayınız tamamlanınca sgk ya emeklilik için dilekçe vereceksiniz.

yaw niye kafan karıştı.daha vergi indiriminin sonucu gelmemiş.
O gelsin hele ondan sonra düşünürsün.

ali kurşunlu
Kafa karışacak bir şey yok. Vergi indirimi süreli olursa ve emekliliğin de kontrollü olursa kontrol tarihine kadar sevkle gidip tekrar rapor alacaksın,olumlu olursa emeklilik devam olumsuz olursa iptal.

Üst Alt