Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli Rapora Değerlendirilmeyen kısımları ekletmek mümkün müdür?

ufk

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2012 de almış olduğum sürekli rapora '' değerlendirilmedi '' yazan H sınıfı ehliyet, özel tertibat araç alımı, akülü araç, işitme cihazı vb.. özellikleri ekletmek için İst. Numune hastanesi ile görüşmem üzere Çemberlitaş da bulunan İl Sağlık Md.'ne itiraz da bulunmam yönünde bilgi verdiler.

Konu hakkında tecrübesi olan veyahut yanlış bilgi almışsın gibi tüm bilgilere ihtiyacım var.
Senelik izne çıkıyorum mutlak halletmem lazım.

Şimdiden teşekkürler ..

Raporunuz sürekli olduğundan mükerrer rapor düzenlememek adına böyle bir uygulama çıkarıldı.
Evet il sağlık müdürlüğüne itiraz edip oranın sevkiyle başvuracaksınız.

Teşekkür ederim.. randevu vs.. var mı ? oran ile ilgili bi durum söz konusu mu yoksa sadece değerlendirmeler bazında işlem yapılacak ?

İl sağlık müdürlüğüne her zaman gidebilirsiniz.
Sadece itiraz konusunun değerlendirileceğini düşünüyorum ama kesin bir bilgiye sahip değilim bu konuda.

ufk

merhaba,
cuma günü bende çemberlitaşta bulunan il sağlık müd gittim.
raporumda belirtilmeyen istihdam kısmının işaretlenmesi için.
yanında giderken kimliğin aslı ve raporun fotokopisi olacak.
1.katta tam merdivenin karşısındaki oda da işlem yapacaksın.

yanında rapor fotokopisi ve kimlik aslı dışında bir belge olmasına gerek yok. ( istersen yanında raporunun aslıda olsun )

bu kadar kalan işlem orada yapılıyor.
seni başka bir hastaneye sevk edecekler.
sevk edildiğin hastaneden sağlık kurulu için randevu alıp,tekrar sağlık kuruluna çıkacaksın.
yeni bir rapor düzenlenecek.

sevk işlemi ve sağlık kurulu için randevu olayı zaman alıyor.1 ayı bulabilir( belkide daha fazla )

randevu almana gerek yok.randevusuz işlem yapılıyor.

bilg.

İstihdam ve calistirilamayacagi isler kisminin dolu olmasimi gerekiyor atama sirasinda islemin gerceklesmesi icin

Teşekkürler Fringe ..
Ama başka hastane istemiyorum aslında.. oranı veren hastane bunu değerlendirmeli bence orana itirazım yok ki rapor, oran ile ilgili sıkıntı yok sadece özel tertibat neyse bakalım..

sağlık kurulu için randevuyu bizzat giderek mi aldınız?

Benim raporumda surekli ama bu iki kisimda bos itiraz dilekcesi verip raporu yenidenmi aliyoruz yoksa raporda duzeltmemi yapiyorlar

ufk
malesef ilk raporunu aldığın hastaneye sevk etmiyorlar..bende sordum,raporu aldığım hastaneye sevk istiyordum dedim..bu mümkün değil..farklı bir hastaneye sevk alacaksın..sana orada bir kaç seçenek sunulacak..o hastanelerden birini seçeceksin.

mrizaktk
evet istihdam dolu olmalı,çalıştırılamayacağı işleride eklet...sonra başın ağrımasın

ufk
sağlık kurulu için önce il sağlık müdürlüğüne( çemberlitaş gideceksin) oradaki işmlemler sırasında sana birkaç hastane seçeneği sunulacak.( raporu ilk aldığın hastane hariç ) sonra sevk aldığın hastanenin sağlık kurulundan randevu alacaksın..ama baya uzun zaman alıyor..şanslıysan 1 ay değilsen belkide çok daha uzun sürer.

yeni rapor alacaksın..farklı bir hastane...yeni raporda istihdam işaretli olacak..

teşekkürler arkadaşlar ,

ilk işlem çemberlitaş .. uzun olacak sonu hayırlı olur inş.

fringe

ilk aldığımız raporda 2022 sayılı kanundan yararlanır vergi indiriminden yararlanır yazıyor özel tertibatlı araç kullanır ötv siz araç alır ibaresi yazmıyor yeni rapor aldığımızda eskisi iptal mi oluyor yoksa ikiside geçerlimi

Merhaba benim de bir sorum olucak
98 raporum var sifir arac alicaz islemler nasil oluyor otv odemiyoruz KDV mi oduyoruz KDV ye itiraz edip geri alabilirsiniz falan deniliyor bu konu ile ilgili goruslerinizi paylasirmisiniz

hayır kdv var itiraz sonucu geri alırım diyen bir arkadaş mahkemelik olmuş ve mahkemeyi kaybedip bide karşı tarafın masraflarını ödemeye mahkum olmuştur hsyn45

Paylasim icin cok teşekkürler iyi gunler

Rapora itirazda bulundum ..
Marmara Üni. pendik 1 ay sonra randevu almamı söylediler fakat nasıl alacağım? 182 aradım vermediler

Şahsen gidip alacaksın O zaman 182 den heyet randevusu olmaz

itirazda bulunan rapor hk .

internette dolaşan o kadar çok bilgi var ki sabahtan beri gezmediğim bölme, site kalmadı

ÖTV istisnası için itirazda bulunduğum raporda sadece istihdam değerlendirilmişti.

1) İl sağlık md. itirazımı sadece ötv diye not etti , önceki rapor iptal olacaksa yeni gireceğim hastanede istihdamı değerlendirmelerini hatırlatmam gerekiyor mu?

2) Otomatik vitesli araç kullanabilir yazması ÖTV muafiyeti anlamına geliyor mu?

3) Ehliyet ile ilgili ne yapmalıyım (rapora eklenecek bişi var mı)

4) Özel tertibatlı ibaresi ÖTV için şart mı?

5) Vites kolu uzatma, direksiyon topuzu tek başlarına ÖTV indirimi sağlıyor mu ?

6) İtiraz ettiğim Pendik Marmara hast. hk yorum , öneri varsa alabilirim?

Teşekkürler şimdiden.

ufk

1- Evet, hatırlatın mutlaka. Hatta, keşke tüm haklar için değerlendirme isteseydiniz il sağlık müdürlüğündeyken.

2- Sağ üst ekstremitede kısıtlılık olduğu belirtilmeli, bir oran bulunmalı ve "Özel donanımlı araç kullanır" yazmalı raporda.

3- Ehliyet raporu ayrı bir süreç: aile hekimi -> uzman hekim -> il sağlık müdürlüğü komisyonu -> emniyet

4- Evet

5- Viteste ya da pedallarda donanım olmalı ki ÖTV muafiyeti olabilsin

6- Pendik devlet hastanesini tanımıyorum

teşekkürler

El freninde kıstas var mıdır?
Otomatik vites kullanır yamasının bize ne etkisi var?

Son düzenleme:
ufkkardeş randevu almana gerek yok sadece eski raporun kimlik fotokopi 4tane vesikalık fotograf randevu almadan heyete giriyorsun aldıgın yeni rapor sen hic bir yere gitmeden adresine geliyor cünkü bende ittiraz ettim direk heyete girecegim yeni raporum adresime gelecek anladınmı saygılar

Üst Alt