Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporla emekli olanları kontrol muayenesine çağırırlar mı?

refaz

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba %46 ortapedik sürekli vergi indirimle emekli oluyorum 9709 günüm var nerdeyse normal emeklilik gibi.1.9.2017 aylik bağlanma diyor.kontrol muhanesi olurmu korkuyorum e devletten gözükmüyor 170 arasam soylerlermi acaba.oturan boğa

Raporunuz sürekli ise kontrol muayenesi istemezler. Isteme durumları 100/2 zaten sizin normal emekliliğinizde gelmiş. Telaşlanmayın.maaşınızı güle güle harcayın. Bende emekliliğe başvurdum. Sizin aylık bağlama süresi ne kadar. Işlemler ne kadar sürdü?

Özgür bey benim islemlerim 10.8.2017 kagitlari verdim 2 aya haber geldi.bu ara kurban bayramda girmişti araya.2 ay surdu.01.09.2017 aylik başladı diyor ama aylik bilgisi yok gözükmüyor 0 diyor.bakalim ne zaman yatcak

tahsis talep numaranızın son rakamına göre aylık günü belli oluyor. mesela benim 18 inde. siz muhtemelen kasım ayında eylül-ekim-kasım maaşlarınızı toplu alacaksınız.

a) Tahsis numarasının son rakamı 9 olanlara her ayın 17'nci gününden,
b) Tahsis numarasının son rakamı 7 olanlara her ayın 18'inci gününden,
c) Tahsis numarasının son rakamı 5 olanlara her ayın 19'uncu gününden,
d) Tahsis numarasının son rakamı 3 olanlara her ayın 20'nci gününden,
e) Tahsis numarasının son rakamı 1 olanlara her ayın 21'inci gününden,
f) Tahsis numarasının son rakamı 8 olanlara her ayın 22'nci gününden,
g) Tahsis numarasının son rakamı 6 olanlara her ayın 23'üncü gününden,
h) Tahsis numarasının son rakamı 4 olanlara her ayın 24'üncü gününden,
ı) Tahsis numarasının son rakamı 2 olanlara her ayın 25'inci gününden,
j) Tahsis numarasının son rakamı 0 olanlara her ayın 26'ncı gününden,
SSK maaş ödeme tarihi Cumartesi gününe rastlayan grubun ödemesi Cuma,

Üst Alt