Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporu olan biri memur olursa, yeniden rapor alması gerekir mi?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
sürekli raporu olan biri memur olursa ,yeniden rapor alması gerekirmi...gıttıyı yerde yeni rapor isterlermi...benimmesela tam görme gerektiren işlerde ve ince el becerisi gerektiren işlerde çalıştırılamaz yazıyor raporumda ,ama bilg sertifikamda var durum ne olur.raporum sürekli....

Neden bu sitenın admınlerı cevap vermez ...

Ya hakikaten bende görme il ilgili işlerde çalışamaz diyor ama kadroyu 3001 ve 6221 açarsa yazarım görme engelliler başvurmasın diye bir ibare yok peki o zaman ne olacak kurum beni eleyecek mi ki onada hakkı yok madem öyle görme engelli birisini istemiyoruz diye bir kod koysaydın kardeşim... Hadi buyur buradan yak ne olacak peki ?????

iştesıkıntı burda yanlış tercıh yapıp bırının hakkını gaspetmekde ıstemem bu sorunu nassıl çözecez bılmıyoum...

sayın arkadaşım sürekli rapor süreklidir
mahkeme kararı ile bozulur saygılar

Aslında rapordan ziyade şu var bizim dile getirmek istediğimiz adama diyorki 6221 eee o bende var ama ben görme ile ilgili işlerde çalışamam ama adamda bana görme engelliler başvuramaz diyor ne olacak peki... Kanunen ben haklıyım madem öyle görme engelliler olmasaydı diye bir ibare koysaydın...

bu konu oldukça sıkıntılı bır konu bakalımne olucak

Üst Alt