Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporum sonrası süreli rapor verildi. Hangisi geçerli?

maliw

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba 2011 yılında sürekli rapor almıştım sonra ameliyat vs durum kötüye gidince oran yükseltmek için yeniden başvurdum oran yükseldi fakat 1 yıllık verildi şimdi İstanbul kart için rapor onaylatin mesajı geldi hastaneye gittim kayıtlı 2 raporunuz fakat günü geçmiş denildi.simdi benim aldığım sürekli raporum geçersizmi?ikinci aldığım süreli mi geçerli ben hicbisey anlamadim konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi??

İlk raporun sürekli sonra dan aldığın süresiz rapor geçerli sürekli rapor iptal oldu süresiz aldığın raporda 1 yıllık olduğu için 1yılı geçtiği için oda iptal yani şu an elinde rapor kalmadı yeniden çıkartacağınız

mhrs yada 182 den sağlık kuruluna randevu alınız yeniden rapor alınız

Teşekkür ederim cevapladiginiz için benim haberim yok bu durumdan peki şimdi bunu isyerime nasıl anlaticam veya nasıl bir yol izlemem gerek

İşkura kayıtlı olan sürekli raporum

Yeniden rapor çıkaracaksın şu an raporun yok işyeri bilmiyor hata

Ben yeni öğrendim bu durumu ist kart sagolsun yeni rapor çıkartcam tabiki isyerinemi bildirmem gerek yoksa iskurami

bende ugün engelli raporu aldım süresiz verildi yüzde 9 itiraz edecem şimdi....

Arkadaşlar ben durumu yeni öğrendim ve bunu düzeltmeye çalışıyorum isimdende olmak istemiyorum raporu çıkarıp nereye vercem bildircem bunun derdindeyim rapor herzaman lazım olan bisey degilki nerden biliyim haberim yoktu ama şuan gerçekten huzursuz oldum yanlış bisey yapmak istemiyorum isyerime söylesem bir dert söylemesem hata ne yapacağımı bilemedim

POWER_
% 9 hangi hastalıkan verildi ya da rahatsızlıklarınız nedir

Elinizden geldigi kadar raporunuz varsa elinizde rapor almayin çünkü son rapor geçerli midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayin

Barda5
sol gözde sıkıntı var + epilepsi + boyun düzleşmesi + dermansız depresyon hastasıyım....

(Gölge)
eee ne olacak peki şimdi benim raporum yüzde 44 yeni raporum yüzde 9 şehir dışında başka hastaneye sevk ettiler ne yapacaz şimdi ???

Üst Alt