Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporum var, ama 1 yıl sonrasına kontröl muayenesi istendi..?

UMİT77

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim bir sorunum var hastaneden diyabet %30 anksiyete % 25 olmak üzere % 48 sürekli özürlü raporum var vergi indirimi için başvurdum geçen hafta maliyeden cevap geldi 1 yıl sonra konturol edilmek üzere onaylanmış şimdi ne olacak raporum sürekli hemde hakem hastanesinden alınma ne yapmalıyım siszce hep böyle bir yıl ilerimi atarlar yoksa bir çözümü olurmu saygılar

yani bu durumda bir itiraz falan bulunmayayım peki ya seneye hastane oranı düşürürse eski rapor hükmünü kaybedermi iş konusunda falan

avcıkomando kardesim öncelikle ilğin için çok teşekkür ederim benim sorunum tam burada ben 1 yıl sonra konturole itiraz edeyimmi hastane sürekli vermi bunu onlar bilmiyormu 1 yıl geçerlidir diye yazmayı ya ben 10 yıldır muzdaribim bu hastalıktan dr bunu bilyor zaten 10 yıllık muane ve ilaç kullanım belgeleri var hastanenin elinde

Ben 2007 de aldığım raporu %47 gönderdim yüksek sağlık kuruluna geri gönderip şöyle demişlerdi tablo 3.4 göre değerlendirip grafileri gönderin diye sonra maliye sevk etti raporu aldığım hastaneye gittim hastaneye hastene gene kurula gideceksin dedi bende girdim ortapedik %36 küsür Astım v.s %20 rapor oranı %49 cıktı 2011 de 2 ay oldu bu raporu alalı bayramdan sonra defterdarlık bunu gönderecek yüksek sağlık kuruluna ama rapor sürekli bunda bi yeniden süre koyarmı defterdarlık bilmiyorum gerci ortapedi yine düşürdü oranı ama astım eski raporumda yoktu sizce yüksek sağlık kurulu benim raporumdada bir yıl sonra kontrol istermi astım veya ortapedinin iyleşme olasılığı yok????

bendeomurilik felçliyim sürekli iş göremezlik alıyurum banada biryıl sonra tekrar kontrol yazmış raporumda ve %62 oran almışım ve benimde itiraz hakım varmı

ben bakıma muhtac aylığı alıyururum ve iş kazası geçirdim 2008 yılında benim toplam pırım günüm 1040dır

Üst Alt