Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporum var ama raporumu yenilemek istiyorum. Ne yapmalıyım?

ser10

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar içinden çıkamadığım bi kaç sorum var lütfen bilen birisi bana yardımcı olsun. öncelikle sürekli raporum var; ben farklı bi devlet hastanesine gidip yeniden rapor başvurusunda bulunabilir miyim yoksa itiraz etmem şart mi
üniversite hastanesine başvurabilir miyim?

arkadaşlar en küçük bilgisi olan bile yazsın.

Elalem raporlarının SÜREKLİ olmasını isterken, siz ne diye bunu riske atmak istiyorsunuz?

Ne amaçla yeni rapor alacaksınız?

Hazır elinizde sürekli raporunuz varken, neden bunu riske etmek istiyorsunuz?

ser10

Sen gerçekden raporun sürekli ise ve belli şartların üstüne çıkmış isen neden yenilemek istyorsun amaç ne? Ne için yenilemen gerekli?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çünkü %59 derecem olmasına rağmen raporda ağır engelli ibaresi var. ve ehliyet almak istediğim de heyet 'sana ağır engelli vermişiz ehliyet veremeyiz' dediler. ama diğer taraftan ötv indiriminden de faydalanamıyorum ya ehliyet olacak yada engel derecen %90 üzeri olacak diyorlar

şimdi ne yapmalıyım

olay resmen yaşar, ne yaşar ne yaşamaz a döndü.

İlave rahatsızlıkların oluşmuşsa eğer il sağlık dan itiraz edip tekrardan sevk edilecwksin hastaneye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

engelli heyet raporu farklı ehliyet için rapor farklı . ehliyet raporu için yeniden sürücü sağlık raporu alıcaksınız var olan hastalıkla ilgili hekimede mutlaka gitmeniz gerekecek sürücü raporlarına oran yazılmaz dr nasıl bir araç kullanacagınızı yazar ve o rapor ile il sağlık müdürlügü oradan onay alıp sonra trafiğe gidip ehliyetinizi alıcaksınız engelli raporunuzu

bu rapor ile engelli raporunuzu bir birine karıştırmayın ikisi çok farklı şeyler siz sürücü sağlık sağlık raporu çıkartacaksınız

evet ben bu ikisini başta karıştırmıştım. sonra başka bi hastaneye gittim orda muayene oldum il sağlık müdürlüğü komisyonunu yönlerdidiler bende oraya gidince kabul etmediler gerçek sağlık raporunun üzerinde özel tertibatlı araç kullanabilir yazması gerekir

önce o ibareyi doldurun sonra ehliyet alabilmek için buraya geleceksin. e rapor sürekli olduğu için aldığımı hastaneye gitmem gerekiyomuş orda zaten doktorlar beni mimlemiş

ilave rahatsızlık olmadı zaten benim raporum %67 idi çalışabilir ibaresini koydurmak için başvurduğumda bana %59 verdiler. ama ağır engelli ibaresini silmediler.

ayrıca ben engel derecemi yükseltmek istemiyorumdum ki ben sadece ehliyet almak istiyordum

başka bir hastaneye gidip ehliyet raporu çıkartmak istediğinizi belirtin hastalığınızla ilgili bölümüde muayne sırasına ekletin ehliyet raporlarında derece yazmaz sizin iş biraz karışmış

Üst Alt