Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporuma rağmen süreli vergi indirimi veriliyor! Ne yapabilirim?

serdar_altan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba dostlar,
2014 yılında alınmış sürekli raporum var. aynı yıl vergi indirimine başvurdum ve 1 yıllık verdiler, süresi dolduğu için bugün tekrar başvuru yaptım vergi dairesi hastaneye sevk edeceklerini ve tekrar rapor almam gerektiğini söyledi. Her yıl rapor alacaksam raporumun sürekli olmasının ne anlamı var.. sorduğumda önceki vergi indirimi için raporumun kullanıldığını bu şekilde Ankara'ya gönderilirse onlarında aynısını söyleyerek Red edeceklerini söylediler, bana çok mantıksız geldi. Sormak istedim işlem doğru mu.. umarım değildir tekrar hastane ile uğraşmak istemiyorum. Cevaplarınız için Şimdiden teşekkürler

serdar_altan

Aynı raporu gönderin gitsin bence! Çok dertleri varsa rapordaki nereyi beğenmemişler, yazsınlar...

Raporda birkaç rahatsızlık mı var? Süre kısıtlaması olan psikiyatrik bir değerlendirme de içeriyor mu?

Üst Alt