Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporuma rağmen vergi indirimi neden 2 yıl süreli geldi!?

Knk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim raporun 62/ sürekli dün vergi indirimi 2 yıl kontrollü geldi.ankara gidiş Eylül 18 hayırlısı olsun diyelim.ama sürekli raporum neden süreli geldi anlamadım sürüngen hastalik

iyileşme veyahut hastalığınızın daha kötüye gitme durumuna karşı bu kontrol süresi konuluyor. Kötü bir durum değil canınızı sıkmayın.

Teşekkürler süre bittiğinde tekrardan mi rapor almam gerekiyor

Yada sürekli 2 yillikmi kontrol olcak

Knk vergi indiriminiz 2 yıllık olduğu için
Süre sonuna 1/2 ay kala vergi dairesine gidip hastaneye sevk almanız gerek birdahaki raporunuz sürekli çıkması halinde
Büyük olasılıkla vergi indiriminizde sürekli olma ihtimali yüksek olacaktır.

umut2135 daha erken bile olabilir. son düzenleme ile 120 gün önceye kadar müsaade var.
Knk

hozgul evet 120 gün kala başvuruda buluna bilir Knk emekli değil çalışan olduğu için geriye dönük vergi indirimi alabilirdiye süre sonuna 60 gün kala başvuruda bulunabileceğini bu yüzden belirtmiştim:)

Saten emekli olamıyorum SGK 750 günüm var onu 1260 güne tamamlamamış gerekiyormuş. Benim merak ettiğim ilaç kullanıyorum oranda değişiklik olursa o zaman isim zor olacak tesekurler arkadaşlar

umut2135

Selamlar 1yillik vergi ind.emekliyim süre bitiyor, sgk li olmak gerekiyormu? Ilk vergi dairesine mi gitmek gerek.tesekkurler.

Murat Abul

Vergi dairesine gidip sevk alacaksınız, onlar sizi hastaneye sevk edecek. Geç kalmayın, aylığınız sıkıntıya düşmesin

Üst Alt