Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporumda geçerlilik süresi 2 yıl diyor. Yeniden rapor çıkartacak mıyım?

onurkus

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba
dün aldığımız raporda süreklidir ibaresi var ama rapor geçerlilik süresi 2 yıldır diyor.
biz 2 yıl sona tekrar rapormu çıkaracağız acaba. örneğin mtv indirimi için?
şimdiden teşekkürler.

Yeni bir yönetmelik bildiğim kadarıyla yok memurun raporu yazarken işgüzarlığı kafasına göre işaretlemiş mutlaka raporu sen aldığın hastanenin başhekimine getir çözssün bu kadar kafa yorma sonucuda bizimle lütfen paylaş. Senin raporundan anladığım iki yıl sonra sağlığına kavuşacan ne mutlu sana darısı bizlere dermişim ne ala memleket aynı devletin bireyleri birbirine bu kadar zulum edermi ah ulan bürakrasi

yok yaw ben kurul toplanmışken bütün doktorların önünde sordum iki yıl dediler. o an için itiraz edemedim çıkışta doktorun birine rastgeldim tekrar prosedür böyle dedi 2 yıl. ben raporda sürekli ibaresi beklemiyordum doğrusu.
fakat birkaç saat sonra rapor elime geçti.raporda iki bölüm var birincisi süreklidir....evet yazıyor ikincisi hemen bir satır altında rapor geçerlilik süresi...2 yıl yazıyor. bu ne alaka anlamadım

bence sürekli olan rapor değil (özürlülük )

işte bende onu merak ediyorum sürekli raporu alan arkadaşlar 2 yılda bir raporunu yeniliyormu?

onurkuş engelinden senin içinde sakıncası yoksa bahsedermisin ve söz konusu raporu ne için aldın

onurkus sen engelli yakınısın sen bu raporu ne yapacaksın anlamadım????????

Üst Alt