Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporumla emekli olsam bir süre sonra tekrar kontrol için çağrılır mıyım?

Ceviz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 9 gün önce %49 sürekli olduğu söylenen vergi indirimi adı altında başvurduğum raporumun onaylandığı hastane kuruluna girdim.

1990 sigorta başlangıcım ve 7900 gün prim ile ssk lı aktif çalışanım.Vergi indirimi için işyerime yazı geldikten kaç ay sonra emeklilik için müracaat etmeliyim.

Benim çegincem emekli olduktan sonra raporumun sürekli olmasına rağmen tekrar çağırma, kontrol olduğunda ters doktorlara düşmek. Ya da Maliye de itiraz ediyormuş.

Şu anda bir işim var çalışıyorum ama emekli olup ayrıldıktan sonra bu tür durumlarla karşı karşıya kalıp hazır işimi de kaybetmek bayağı bir sıkıntı olur. Bu konu da görüş ve fikirlerinizi paylaşırmısınız arkadaşlar. Teşekkürler.

vergi indirimi süresiz olup süresiz emekli olanlardan kontrol isteme olayı çok nadir görülen bir olaydır ancak sgk 'nın her zaman kontrol isteme yetkisi var ancak süresiz emekli olmuş kişilerden kontrol isteme olayı çok çok nadir olur

Ceviz

senin soruna en güzel örnek benim, 2000 yılında sürekli raporumla vergi indirimi aldım, 2015 de emekli oldum, 2009 yılında araç için rapor çıkarmak zorunda kaldım % 9 verdiler

bu arada, 2017 şubat ayında sgk beni kontrol muayenesine gönderdi, gittim muayene oldum heyete girdim %42 rapor alıp emekliliğim devam etti, şayet %40 altında alsaydım emekli maaşım kesilirdi.

demekki sonra'dan alınan düşük oranlı rapor sgk 'nın kontrol istemesine sebeb olabiliyor o zaman çünkü süresiz vergi indirimi ile emekli olmuş birisinden kontrol istenmesi nadir görülen bir seydir

Teşekkürler mehmet -41.

Teşekkürler karizmatikmen.

Üst Alt