Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporumla emeklilik için başvurdum. Emekli maaşının kesilme ihtimali var mı?

ömerci

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
internette cok herşey okudum anlamadım ben emeklilik icin evraklarımı 3 gün çnce verdim %45 rapor ile ama raporum sürekli(ömür boyu) 1 kontrol olursa sgk maaşları kesiyormuş benim maaşım kesilme olanagı varmı

Bu sgk'nın kontrol isteyip istemeyeceğine bağlı. Yani raporunuz sürekli olsa dahi sgk'nın süreli emekli etme ihtimali her zaman var. Eğer sgk evraklarda kontrol tarihi belirtmezse, emeklilik için süre vermezse size yeniden rapor almanız için, sürekli demektir ve kesilmez maaşınız. Ama süre koyarsa yeniden rapor alırsınız, rapor oranı % 40 ve üzeri olarak devam ettiği sürece kesilmez yine.

emekli süresi

sgk sürekli veya kontrollu oldugu ile bunu belirten yazı gönderir mi?

Evet süre olmazsa zaten süreklidir. Süre koyarsa kontrol şerhi koyar belli bir tarih belirtir.

emeklilik

Merhabalar 12-11-2014 de evraklarımı verdim cevap ne zaman gelir

VARİDE NO : xxxxxxxxxxxxxx VARİDE TARİHİ : 12.11.2014
GELDİĞİ YER T.C. KİMLİK NO xxxxxx
SİCİL NO : TAHSİS NO :
ADI : ÖMER ALİ SOYADI : ÇELİK
EVRAK NO : EVRAK TARİHİ : 11.11.2014
EK SAYISI : 0 GİZLİ : Hayır
GELİŞ ŞEKLİ : TAAHHÜTSÜZ POSTA GELİŞ NUMARASI :
KONUSU : DİĞER
Sıra No Tarih Birim İşlem
1 12.11.2014 DENİZLİ SGİM EMEKLİLİK SERVİSİ-1 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 18.11.2014 DENİZLİ SGİM EMEKLİLİK SERVİSİ-1 ZİMMETTEN ÇIKARILDI
,
Merhabalar 12-11-2014 de evraklarımı verdim cevap ne zaman gelir

SU ANDA BU İBARE VAR NE DEMEK ANLAMADIM

merhaba;
evrakların işleme alınmış gerekli kurum veya birimlere teyit amaçlı yazı gönderilmiş bu sebeple evrak zimmetten tekrar dönmek kaydı ile çıkmış demek. ben 1,5 aydır bekliyorum. hemen hemen her gün evrak takipte aynı ekranı seyrediyorum Allah sabır versin.

birde tc kimlik numaranı ve açık isim ve soyadını bu şekilde yayınlama bence. malum senin iyi niyetini kötüye kullanabilecek çok insan görüntülü insan olmayan vicdansızlar var.

Merhaba,

2013 yılında Maliye tarafından % 74 oranında SÜREKLİ olarak onaylanmış vergi indirim raporum var. Kısmet olursa mayıs 2015' te emeklilik başvurumu yapacağım. Rahatsızlıklarım Ankilozan Spondilit - Astım ve Proteinuri şeklinde. Yukarıda yazılanları okuduktan sonr içime korku düştü. Acaba Emekliliğim 1 yıl süreli kontrol şerhi şeklindemi olur ?

Üst Alt