Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli vergi indirim sağlık kurulu raporu için kontrol tarihi konulabilir mi?

WOMBAT

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Merhaba,

2010 yılında alınmış Sürekli sağlık kurulu vergi indirim raporu için ?

Sakatlık derecesi değişiklik olabileceği dikkate alınarak 1 yıl sonra hastaneye sevki uygun görülmüştür denilebilirmi?

Teşekkürler.

kontrolle gidip sonucu bekliceksiniz

kontrole gittim eski raporumu arşivden istedim onunla gidip vergi dairesine soracağım neden süreli vergi indirimi diye?

sürekli raporum geçerli değilmi
o rapor ne olacak

Raporunuz sürekli olsa bile maliye ve sgk kontrol şerhi koyabilir.
Kontrol şerhi sadece vergi indirimi için geçerlidir.
Raporunuzla diğer engelli haklarından yararlanmaya devam edersiniz.

Aşağıdaki resmi gazete yönetmeliğine göre,

vergi indirimi için sürekli rapor olsa bile kontrol şerhi varsa raporu yeniletmeden kabul etmiyorlarmı
3 Ağustos 2013 CUMARTESİ
Resmî Gazete Sayı : 28603

Kazanılmış haklar

MADDE 18 – (1) Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten önce; özürlüler için düzenlenmiş sağlık kurulu raporlarıyla belirlenmiş olan özür oranları, çalışma gücü kayıp oranları, vücut iş görme gücü kaybı oranları, tüm vücut fonksiyon kaybı oranları geçerli olup bu oranlara dayanılarak sağlanmış sosyal destek ve yardım hizmetlerinin sürdürülebilmesi için yeniden özürlü sağlık kurulu raporu düzenlenmez.

sürekli vergi indirimi ve emeklilik hakkı kazanmak için yeni rapormu almak zorundayım?

vergi dairesi resmi gazeteyi kabul etmiyormu?

2010 yılında alınmış sürekli rapora nasıl 1 yıl sonta kontrol verebilir anlayamadım

yapabilecek birşey yokmu?

resmi gazeteye rağmen nasıl vergi dairesi kontrol şerhi koyabilir.

Üst Alt