Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli vergi indirimi ile emeklilikte kontrol veya süreyi neresi belirliyor?

Kozmik

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
17
Sürekli vergi indirimi ile emeklilik başvurusu yaptığımızda emekliliğimizi yani nekadar maaş alacağımızı tekrar kontrole çağırılıp cagirilmadigimiza bulunduğumuz şehirdeki SGK mı karar veriyor.Ankarami.Sürekli vergi indirim belgem var bu kazanılmış bir hakmıdır.Yoksa emekli olunca her sene SGK beni kontrolünü çagiracakmi.

Kozmik

Emeklilikte kontrole de emekli maaşının hesabına da Ankara SGK bakıyor

Kanser Hastalığı Sonrası Vergi İndirimi Hak,

Kanser hastalığı sonucu 80 oranında sağlık raporum ve devamında sürekli vergi indirimi aldım.Yedek subaylık döneminde saydirarak emeklilik süremi doldurdum.Emekli olurken tekrar rapor istenmeyeceğini öğrendim.Benim sorum emekliliğini sonrası tekrar rapor istenirmi.Tesekkurler.

Kozmik

Vergi indirimi sürekli ise çok çok büyük olasılıkla emeklilik de sürekli olur, sgk kontrol istemez. Ama kanser söz konusu olduğunda sgk çıkıntılık yapar mı, inanın bilmek mümkün değil. Bence yapmaz...

Sürekli rapor ve Sürekli vergi indirim belgesi ile Emekli olan kanser hastası varmi

Herkese merhaba.Surekli vergi indirim belgesi ve sürekli sağlık raporu olup emekli olan kanser hastası arkadaş varmı.bizlerden tekrar tekrar SGK rapor istiyormu.Ozelsektorde çalışan biri olarak cevablarsaniz sevinirim.Tsk.

sürekli ibareli raporlardan ve vergi indiriminden emekli olurken tekrardan rapor istenmez sgk kişinin vergi indirimine bakar süreli mi süresiz mi diye ona göre emekli eder.şu varki sgk emeklide olunsa ileride kontrol amaçlı rapor isteyebiliyor ancak bu ender bir durumdur genelde istemez

Üst Alt