Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli vergi indirimi ve iki farklı rapor oranı ile emeklilik şartlarım ne olur?

cekago82

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
4 yıl onceYüzde 68 oranına sahip olan sureli raporumla süresiz vergi indirimi aldim raporumun süresi bitince raporumu yeniledim ve oranım yüzde 47 ye düştü ancak vergi indirim yüzde 68 üzerinden süresiz
Şimdi yüzde 68 üzerinden 3920 gün prime göre gün sayımı doldurdum ve emekliliğe başvuru yapacağım
Vergi indiriminden sonra aldığım düsuk oranlı rapor sorun çıkartır mı

Sgk ya giderek emekliliginizi vergi indirimine istemeden verin sgk vergi indirimini dikkate alır emekli olduktan sonra rapor falan işine girmeyin derim

cekago82

Doğrusu çıkartabilir de, bilemeyiz. Ama eldeki vergi indirimine istinaden emekli olabilirsiniz, burada bir sorun olmaz. Emeklilik sonrası "senin düşük oranlı raporun vari gel kontrole" diyebilir sgk, desin, dert değil, oranınız %40'ın altına düşmediği sürece emekliliğiniz devam eder.

İlk sigortalılığın 1 Ekim 2008'den önce olduğunu ve 4a statüsünde emekli olacağınızı varsaydım

2008_oncesi.PNG

Emekli maaşı bağlandı mi ?

Merhaba dostlar
Vergi indirimi ile emeklilik için SGK ya basvurdum duş evrak takipten kontrol ediyordum şimdi şöyle bir şey yaziyor

Ancak e devlette emekli maaş bilgisi bulunmuyor diyor

Merak ettiğim maaşım onaylanmis mi

Hayırlı olsun Maaşınız bağlanmış yazı gelecek size kuurmdan başvuru tarihi iitbarıyla biriken maaşınızla birlikte alacaksınız gelen yazı da tüm detaylar yer alır. Tekrar hayırlı olsun

Hayırlı olsun, kontrol raporu için tekrar kontrole çağırılırsanız paylaşın lütfen. Geçmiş olsun.

şu yazı bana gelmedi bir türlü :) emekliliğiniz hayırlı olsun...

Çok teşekkür ederim dostlar
Bugün e-devlette emeklilik bilgisi yansıdı ama maaş miktarı ve ödeme günü yazmıyor bu ne zaman belli olur

Üst Alt