Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli vergi indirimim onaylandı, emekli olurken sorun yaşar mıyım?

mehdrive

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2018 Kasım ayında vergi indirimi için başvuru yaptım uyku apnesi, hiper tansiyon ve boyun fıtığından %44 oranında kalıcı rapor aldım. Raporum onaylanarak 2019 Mart ayında Ankara'dan vergi indirimim geldi, şimdi benim sormak istediğim 2020 Mart ayında erken emeklilige hak kazanıyorum başvurumu yapacağım ama sorun yasarmiyim tekrar rapor isterlermi benim gibi durumu olup sorun yaşayan veya yaşamayan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.

mehdrive

Kalıcı olduğu için istemezler. Ama burası Türkiye her an her şey olabilir. Öyle bir şey olursa ver mahkemeye %100 kazanırsın.

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehdrive

Aman, bu saatten sonra her ne amaçla olursa olsun yeni bir rapor alıp emekliliğinizi riske atmayın. %40'ın altında alınacak bir rapor sgk'nın radarına girmenize neden olur ve kontrole çağırılırsınız.

Merhaba arkadaşlar 24/03/2020 tarihinde işyerinden cikisimi aldım Unkapanı ssk. 3 emeklilik servisine başvuru yaptım ama
e devletten takip ettiğim de ilk gün neyse o yazıyor gelen evrak beklemede 3 hafta oldu bu normalmi sizce bu arada vergi indirimi ile emeklilik başvurusu yaptım vergi indirim evragimida teslim ettim.

Benim raporum 3 defa kontrol muanesi den sonra kalıcı oldu 2019 tekrar rapora gönderdiler ve şimdi tekrar süreli bu beşinci defa kontrole gidişim sürekli olduğu halde

Birisiman
Evet özel sektör

Bende de aynısı yazıyor ama maaş bağlandı cok Şükür ama 2 aydır maaş aldığım halde emeklilik tebligatı gelmedi siz ne yaptınız maaş bağlandımı? Emeklilik tebligatıniz geldimi?
zeynep zengin

mehdrive

Maaş belgesi bazen gelmeyebiliyor. Çoook uzun süre olduğu için örnek olmaz ama, bende gelmemişti.

Üst Alt