Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli vergi indirimim var. Emekli olurken yeniden rapor istenir mi?

hmcoskun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Benim,Kazanılmış,Sürekli Vergi indirimim var.. Emeklilikte, yeniden Sürekli olan vergi indirimim,yeniden heyete sokulurmu.

Sigorta girişiniz 1 Ekim 2008'den önce ise ve ssk(4a)'dan emekli olacaksanız istenmez.

Evet 1 Ekim 2008 den önce,Emeklilik başvurusu yaptıgımda,Kazanılmış Sürekli Vergi İndirimi yeniden heyete sokulmaz yani ..

Evet yeniden rapor istemezler sizden.

Teşekkürler..

Ssk Yeniden Rapor İstemez Orasını Anladım..Ssk, Emeklilik Başvurusu yaptığımda,Maliyeye Sorcak Vergi İndirimde Yararlanıyormu diye,Maliye Kazanılmış Sürekli Vergi İndirimimi yeniden heyete sokarmı,Oranı Düşürürmü..

Sürekli vergi indiriminiz var.Heyete girmezsiniz..Kelebek arkadaş zaten bunu söylemiş.

ben yeni oldum istenmiyo vergi indirimendey yararlanmaktadır diye bir yazı veriyolar rapor sürekli olduğu takdirde bir sıkıntı çıkmıyo.

Ssk'ya Emeklilik Başvurusu yaptığımda,Maliye Kazanılmış Sürekli Vergi İndirimimi, yeniden oranları hesaplayıp, Vergi İndirimimi İptal Etmez Yani ????

Murat arkadaşım sana bunun cevabını verdik aynı konuyu sürekli açmanın manası nedir?Sürekli vergi indirimin var ise yeniden oranın hesaplanmaz.İptal edilmez....!!!!

maliye hesap yapmıyo zaten vergi indirimini onaylayan bir yazı gönderiyo sgk ya

Peki sağlık raporu süreli ama vergi indirimi surekli olan emekllik basvurusunda nasıl oluyo arkadaşlar bileniniz varmi teşekkürler

Emeklilik başvurusu yaptığınızda ikisininde önemi kalmıyor. sgk'nın insiyatifinde kontrol isteyip istememek.

Üst Alt