Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli vergi indirimim varken emeklilikte kontrol istenebilir mi?

atilla38

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba benim kafama takılan bir konu var %40 bipolar affektif bozukluk olan bir hastalığım var tedavi ile kısmen düzelebilen diye yazıyor raporumda emeklilik şartlarını biliyorum 660 günüm var vergi indirimim ve raporum sürekli benim merak ettiğim konu emekliliği hak ettiğimde benden kontrol muayenesi istenecekmi lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun teşekkürler

atilla38

şuan eger aktif vergi indirimi yazın yoksa evet istenecek rapor hangı tarihde almıstınız bıde

vergi indirimi sürekli ise emeklilikte kontrol istemez ancak sgk cok nadir görülse'de sürekli vergi indirimine rağmen emekli ederken kontrol isteyebilir sık görülen bir işlem değil bu

Rapor tarihim 05.03.2013 özür durumu+vergi indiriminden yararlanmak için evet yazıyor sürekli yazıyor iş yerime sürekli yazısı gelmişti yani sürekli vergi indiriminden faydalandırılması gerekir diyor

benim raporum %40 bipolar vergi indirimi süreklimi aldınız.

Sahte engelli raporu nedeniyle mersin merkez olmak üzere 20 ili kapsayan geniş kapsamlı operasyon bu illerin içinde ankara da var engelli rapor tümünü incelemeye alabilirler olay tüm basında yayınlandı ben memurlar nette duydum

Evet vergi indirimim sürekli 3 yıl tekrarı istendi her yıl yeniden rapor aldım Ankara'ya 3defa gitti geldi raporlarım 3 ye kabul edildi

sahtekarlık durumunda kontrol isteniyor

sağlık kurulu raporun ilk alımda sürelimi aldın bi de hangi ilaçları kullanıyorsun

4mg rispardal 1200mg serauel kullanıyorum

Neden 3 yıl uğraştın raporun sürekliymidi ilk rapor süreklimiydi

11yıl önce bu hastalığımın tanısı kondu aldığım raporların ilki ve hepsi sürekli idi vergi indirimini almak uğraştırdı çok şükür onaylandı Lithuril 300mg ve zyprexa 10 mg

emeklilik için elindeki herşey var prim yaşını bekliycen şubat 17 günüm doluyor vergi indirim ocak 17 müracaat edip emeklilik müracat edecem

Bilmiyorum o dönem yani 2013 te çıkan yasa değişikliğindenmidir bilmiyorum sürekli diye onaylandı vergi indirimim.önceki raporlarımda sürekliydi ama Ankara dan gelen yazıda hep tekrar rapor almam istendi ve 1 yıl süreli diyordu

ilaç mg düşük 11 yıl tedavi oldum diyorsun.ben 5yılda mg nereye geldi

660 gün çok neler değişir o zamana kadar

Benim 19 yıla daha çok 1sene 10ay var benim prim doldu 4758 oldu ve şu an işsizim hastalığımı duyan iş vermiyor

Işsizlikzor işkura kayıtlı olmanıtavsiye ederim

TAMAN İLAÇLARIN DOZU YÜKSEK

İşte tek derdim bir an önce emekli olmak iş bulmak zor çok şükür maddi durumum elverişli ama çalışmayıp boş gezmek istemiyorum

İşkur bence işe yaramıyor kaydım var işverenler biz engellileri seçiyor 50 kişi müracaat ediyor 1 kişi alacaklar işlerine hangisi yararsa yada hangimizin engeli azsa onu alıyorlar

Amin seninde Allah yolunu açık etsin iyi akşamlar

Sigortalı olarak çalışıyorum şirket engelli raporunu bilmiyor.vergi indirim için müracat edebilirmiyim.şirketin raporumu bilmesi gereklimi şirket sorun olurmu.

muhammet1453

İş yerinizden çalıştığınıza ilişkin yazı alıp vergi dairesine vergi indirimi için müracaat yapmalısınız. Vergi dairesi sizi bir hastaneye sev edecektir. İş yeriniz mevzuat hakkında daha fazla bilgi almak isterse şuraya bakabilir.

Eğer engelli raporunuz 30 mart 2013 tarihinde sonra alındıysa vergi dairesi kabul eder.

Sigortalı olarak çalışıyorum şirket engelli raporunu bilmiyor.vergi indirim için müracat edebilirmiyim.şirketin raporumu bilmesi gereklimi şirket sorun olurmu.

Vergi indirimi alabilmek için,vergi dairesine raporunuz ve işyerinizden çalıştığınıza dair alacağınız belge ile başvurmanız gerekiyor.
Vergi indirimi sonucu da işyerinize geliyor.
Sonuç olarak hayır,işyerinizden habersiz vergi indirimi almanız münkün değil.

Üst Alt