Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürekli vergi indirimime rağmen emeklilikte kontrol istenir mi?
Merhaba arkadaslar. %45 sizofreni teshisi konulmus engelli raporum var. Vergi indirim belgem var. Bu rapor ve belgelerde sure sarti yoktur. Sureksiz rapor ve vergi indirimim var. Gata ve etimesgut hastanesinden sizofreni teshisi koyulmus askerlige elverisli degildir rapor var. Ayda bir depo igne vurunuyorum. 3 ayda bir kontrol muayenesi oluyorum ve igneleri psikiyatri haric hic bir doktor yazamaz. Emeklilik vaktim geliyor. Banadami kontrol serhi koyacaklar. Bilgisi olan varmi.
doktor ilaci omur boyu kullanacaksin diyor. Diger psikiyatri rshatsizliklar genelde gecicidir. Ama sizofreni kalicidir. Sizofreni omur boyu ilac alir birakamaz. Bipolar bozukluk deprosyanda kintrol serhi oluyormus. Zaten ben her uc ayda bir kontrolumu oluyorum. Ilacami aliyorum. Sizofreniden emekli olan varmiki.
Ben yaslilik emekliliginden yararlanacagim. Vergi indirim belgemde sure yazmiyor. Engelli raporumda surekli yaziyor. Burda okunanlara bakiyorum kiminin raporu veya vergi belgesi sureli diyor. Oturanboga bey cevap verirmisiniz. Benim durum ne olur. Kontrol serhi koyuyorlarmi. Kontrol serhi olursada beni kendi hastaneme sevk ederlermi. Raporu ve muayenemi oldugum hastane hem hakem hastane hemde universite hastanesidir. Doktorda derki sen iyilesme bekirtisi versen bile omur boyu ilac alscan der. Sizofreni kroniktir tekrarlar de
Bence senin sordugun sorulara hic kimse net bir cevap veremez.Simdiden butun bunlari kafana takip dert etme.Sizofreni kroniktir omur boyu ilac kullanman gerekir.Bu cok dogru.Sizofreninin en dusuk puani %45 maliyede olsa bu orani dusuremez.Hangi hastaneye gidersen git.En az %45 rapor alirsin.Tedavini ihmal etmedigin duzenli olarak dr gittigin duzenli olarak ilac kullandigin surece Bunun ispatini yaptigin surece en az %45 verirler.%45 senin isini gorur.Bu kadar kendini uzme arkadasim Buna gerek yok.Uzuntu sitres sizofreniyi cok tetikleyen durumlar.
Haklisin aydoga maliye orani dusuremedi zaten. Baska bir hastaneye giittim gataya orada 45 verdi. Etimesgut hastanesine gittim orada 45 verdi. Hic bir hastane orani dusurmuyor. Doktorsa demisti tedavini ol. Ilacini birakma. Ilaci aksatirsan tedavin aksar bu sefer ilacta tesir etmez. Diyor.
Kesinlikle dr dogru soylemis.ilaclar asiri derecede kilo aldiriyor.Fakat kullanmak zorundayiz.Dr aksattigin ilaclarini kullanmadigin zaman iyilesti olursun.Dr gitmeyi ilaclarini almayi ihmal etme sakin.Bence hic dert etme en az %45 her hastaneden ve dr oran alirsin buda senin icin yeterli.
Arkadaslar 2002 senesinden beri ruhsal tedavi goruyorum. Sonradan hastaligim sizofreniye cevirdi. Uc hastaneden rapor aldim
Askere sevk edecekleri zaman 1. Gata teshis sizofreni ve askerlik yapamaz karari. Ve savunma bakanligi itiraz etti. Ankara asker hastanesi 2. Rapor sizofreni askerlik yapamaz karari verdi askerlikten muaf oldum. Ilk raporu ankarada devlet hastanesinden almistim. Doktordan rapor istedim bana sordu calisirmisin yuzde 80 veriyimi dedi. Bende calisirim deyince yuzde 45 verdi. Halen depo igne vurunuyorum her ayda bir kere. 3 ayda bir kontrol oluyorum. Vergi indirimimde var hepsi raporlarim surekli onaylandi. Emekliligime az kaldi. Bana kontrol muayenesimi yapacaklar. Benim doktor demisti. Bir allahin kulu sizofreni teshisinin oranini dusuremez. Cik defa yinetmekik degisti ama sizofreni orani degismedi dedi. Sen tedavini aksatma aksatirsan tedavi bozulur diyor. Bu hastalik omur boyu gecmez omur boyu ilac alacaksin diyor. Su an hastalugim remisyonda ilacimi doktor kesmiyor bile. Kesemem diyor. Kesersem senin pimini cekmis oluruz diyor.
Bana kontrol muayenesi sartmi koyacaklarmi
Kafam karisti
doktor tıpa tıp rapor ve diger konularda bana dedigin gibi demiş sanki beni anlatmışın ya kontrol muayenesin kesin koyulacak diye bi şey yok tamamen şans bide hastalıgınla ilgili raporda tedaylı bilgi yazmışmı oda önemli kontrol muyenen olsa bile korkma kesinlikle ya 45 ya 80 verir oranlar degışir diye korkma türkiyedeki bütün hastalıgın oranları degişmiş yıllarca bu degişmedi degişmezde emeklilik konusunda tehlikeye girmen imkansızın imkansızı raporun 100 de 80 olsaydı düşürebilirdi ama 100 de45 le kurtarıyomuşun endişe etmen mantıksızlık emin ol
Surekli kontrol muayenesine gittigim doktoruma sordum emeklilik surem geldi emekli olacam benim emekliligim icin kontrol muayenesi isteniyirmus. Ruhsal rahatsizlikta boyle ssk uygulama yapiyormus dedim. Doktorumda dediki sizofreniye kintrol istese ne olur. Sen emekli basvurunu yap emekli ol kontrol serhi koyarlarsa gidecegin zaman sevkini bizim hastaneye iste. Biz hakem hastaneyiz sana surekli emekliliknicin rapor gonderrim ssk ya dedi. Bende dedim baska hastsneye sorarsa nasil takip edecek dedim. Seni dunyanin neresine gidersen git hangi hastaneye cikarsan cik. Senin emekliligini doktorun veya saglik heyetinin iptal etmesi sizofreni hastaluginun gecici olduguna karar vermesi gerekir dedi.
Sizofrenide hangi doktorda olsa boyle gecici rahatsizligi olmadigini bildiginden dolayi senin emekliligini bir allahin kulu bir doktor bir heyet iptal edemez. Tedavini oldugun surece bunu her doktor bilir bu hastalik gecmez ilacla bir nevi rahatlatir seni der. Bu hastalik kalici ve sureklidir.
Diger hastanelere gidecegin zaman epikrizini ben verrim dedim doktorum.