Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli verilen rapor 5 yıl sonra yeniden isteniyor mu?

zaro

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamunaleyküm arkadaşlar bipolardan dört sene bir yıl süreli rapor aldım en son bazı hastalıklarımda oldu süregen kıronikden sürekli verdiler sosyal yardımlaşmadaki memur arkadaş 5 yıl sonra yeniden rapora yollarız dedi sürekli raporda böyle bir durum varmı yardımcı olurmusunuz

bende merak ediyorum @Kalem apla cvp verirse iyi olur bizim memlekettede sürekli raporu olanları sosyal yardımlaşma rapora yolladı millet perişan oldu
2022 maaşı alanları

Eve gelen memur bana dedi ki raporun eski yenile dedi, ancak ben yenilemedim ve hala bir sorun cıkmadi, raporu sürekli olanlar sakın yeni rapor çıkarmayın hiç bişey yapamazlar çünkü yönetmelikte raporu sürekli olanlardan tekrar rapor istenilemez diyor

Sürekli ibaresi varsa yenisine gerek yok ısrarcı olun bu konuda

@alfa

alfa dogru söylüyor bizim memlekette bazı tanıdıklarım rapora gitmedi alfa gibi onlarkine bişey olmadi ilçedeki çogu kişi gitti perişin oldu rapor oranları düştü maaşları kesildi niye böyle yapıyor sosyal yardımlaşma anlamış degilim yokuş yapıyor resmen kimsede bişey diyemiyor

kalem apla yönetmenlige göre yollanmaz dedi fakat 144 aradım onlarda vakıf isterse dedi 5 yılda bir gönderme hakkı var yönetmenligin 11 maddesine atıfta bulundu yönetmenliktede yazıyor dedi 144 dedi nasıl iş anlamadım

Son düzenleme:
Üst Alt