Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli engelli raporumu yeniletmesem sorun yaşar mıyım?

Konular
13
Reaksiyonlar
108
multiple skleroz hastası oldugumdan 6 kez ikişer yıllık süreli rapor verdiler aslında hastalığın tedavisi yok ama ileri zeka mufredata uyanlar tedavisi varmış gibi böyle muameleyi uygun gördüler.
ancak görünürde hiçbir sıkıntım yok ve ms hastasıyken subaylık gorevı yaptım ısterek elime bastırıp denge kaybı olduguna var saymalarına karşın yıllardır haftalık yüksek agırlıklar ve boks torbasıyla antrenmanlarını aksatmadan yapan birisiyim. verdikleri tedavi etmeyen ılacları da kullanmıyorum

dolayısıyla engelli raporu almasam yeniletmesem ehliyet alımı ve bulundurma silah ruhsatı alımlarında sorun yaratmaya devam ederler mi ? elalemin afganı özbeği bilmem neyın yenı yetme oglu ortalıkta ruhsatsız mg3 ile gezerken öz vatandaşlı eski subayına kendi memuruna bu şekilde it muamelesi yapan bir mozambik vatandaşı olarak bu yasaları raporu yenıletmesek sorun yaratmaya devam edıyorlar mı e devlette hastalıgı gorup engelli rapor olmasa dahi bu sorunları yaşar mıyız ? engelli raporu yenıletmemıs olsak da bu sekılde hastalık tanısı ıle ugrastırıyorlar mı bu belgeler ıcın

Üst Alt