Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli engelli raporumun süresi bitince yeniden mi başvuru yapmalıyım?

Krkahmet

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar. Engelli raporum yeni çıktı. 2 yıl süreli.
Psikiyatri 6 ay süreli kontrol sonrası notu düşmüş. Suan tedavimin 3. Ayındayım. 6. Ay yeniden mi basvuru yapıcam yoksa sadece psikiyatri mi puan ekleyecek. Nasıl yapılıyor bilen var mı.

başka rahatsızlıktan mı aldınız raporu psikiyatrinin bölümüne puan mı yazımı yazılmış? açıklarsanız

Krkahmet

Ver olan raporunuzda başka rahatsızlıklardan dolayı %40 ve üzeri oran var mı?

Ben başka rahatsızlıktan aldım raporu daha 1 hafta önce. . 40 ın altında kaldı. Psikiyatri not yazmıs. 6 ay kontrol sonra değerlendirme yapılacak. Yazıyor.
İlgili birime sordum bilmiyoruz dedi. Psikiyatri den alacagım oranla 40 ı gecerim balthazara göre. Ama raporuma 2 yıl sonunda mı yoksa 6 ay sonrasimı basvurüm

Krkahmet
2022 maaşı için soruyosanız beklemenız gerek başvuru için çünkü raporunuz %40 dan az imiş o yüzden başvurunzu almazlar ama 6ayın sonunda rapor %40 ve üzeri olursa 2022 başvurun

Yok işe giricem. Onun için 40 barajını aşmam lazım. Ondan sordum. Şuan elimde ki rapor 20 oranlı tek hastalıktan. 2 yıl süreli.

Krkahmet

40 yap o raporu başka rahatsızlıkların varsa diğer türlü işe girmek zor

6. ayın 3. ayını doldurmuşsunuz sanırım. 3 ay sonra kontrole gittiğinizde muayene olduğunuz Dr.gideceksiniz. gittiğinizde kontrollü yapabilir 2 yıl süre ile eğer yapmazsa da oran vermeyecektir. raporunuzun oranı aynı kalabilir. bunu kontrolden sonra Dr. belirleyecek.

Üst Alt